Bumbo Paket Babystol + Lekbord i gruppen Babytillbehör / Färdiga paket hos Bonti (BUMPAK)
 • Produktbeskrivning
 • Paket med Bumbo Babystol och lekbord

  Bumbo Paket Babystol + Lekbord innehåller en babystol i valfri färg och ett praktiskt lekbord som fästs framför barnet på babystolen för att skapa en lek- eller matyta.


  Bumbo Babystol

  Stolen är ergonomiskt utformad i mjuk skumplast och ger rätt stöd, vilket gör att barnet kan interagera med omgivningen lättare. Rekommenderas från ca 4 månader, när barnet är starkt nog att kunna hålla huvud och rygg upprätt, men ännu inte kan sitta själv. Lätt att bära, flytta och rengöra. En 3-punkts säkerhetssele ingår och gör att ditt barn sitter säkert i stolen.


  Bumbo Lekbord

  Lekbordet kan fästas framför barnet på babystolen för att skapa en lek- eller matyta. Torkas av med fuktig trasa, använd milda rengöringsmedel.

   

  Mått BxLxH: 38x38x23.5 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 mån

  Specifikationer

 • Bumbo
 • Bumbo
  Bumbo

  Bumbo är en världspatenterad stol som hjälper små bebisar att sitta själv! Världens bästa barnstol i mjuk skumplast där barnet sitter upp redan från ca 4 månader, eller så snart barnet kan hålla upp sitt huvud själv. Bumbos stol kan användas på plana underlag såväl inomhus som utomhus.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Bumbo

Bumbo Paket Babystol + Lekbord

Världens bästa barnstol i mjuk skumplast där barnet sitter upp redan från ca 4 månader, eller så snart barnet kan hålla upp sitt huvud själv och ett praktiskt lekbord som passar perfekt på din babystol.

Bumbo är en funktionell produkt med härlig och prisvinnande design! Används på plana underlag såväl inomhus som utomhus.

Viktigt: Bumbo babystol är endast avsedd för att användas placerad på golvet med tillsyn av vuxen, och ej användas i vatten på grund av säkerhetsskäl.

 

Bumbo Paket Babystol + Lekbord848 kr

Bumbo Babystol

Bumbo Babystol Blågrå
Bumbo Babystol Blågrå
info
Bumbo Babystol Mint
Bumbo Babystol Mint
info
Bumbo Babystol Ljusrosa
Bumbo Babystol Ljusrosa
info
Bumbo Babystol Grå
Bumbo Babystol Grå
info

Lekbord

Bumbo Lekbord
Bumbo Lekbord
info

Tillval

Antal:

848 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.