Cybex Balios S /Talos S Bilstolsadapter i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Cybex / Cybex tillbehör hos Bonti (999056002)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Balios S/Talos S Bilstolsadapter


  Cybex Balios S/Talos S Bilstolsadapter gör att du kan fästa ditt babyskydd från Cybex eller andra märken på din barnvagn Cybex Balios S eller Talos S.

  • Klicka på ditt babyskydd enkelt på vagnen
  • Kompatibel med babyskydd från Cybex Maxi-Cosi BeSafe och GB

  Passar till: Cybex Balios S, Cybex Talos S

  Specifikationer

 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans

Cybex Balios S /Talos S Bilstolsadapter

Adapter för att fästa Cybex babyskydd på Cybex Balios S och Cybex Talos S. Gör så att du kan lämna liggdelen eller sittdelen hemma för att få maximalt med plats i bilen. Även mycket praktiskt på resor.

Cybex Balios S /Talos S Bilstolsadapter399 kr

Tillval


Antal: 
399 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 4 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in