Cybex Sirona Z2 i-Size Plus Nautical Blue i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Cybex hos Bonti (2025868)
 • Produktbeskrivning
 • Säker och flexibel bilbarnstol

  Cybex Sirona Z2 i-Size Plus Nautical Blue är en marinblå, bakåtvänd bilbarnstol som kan användas från nyfödd och upp till ca 4 år (max 105 cm/18 kg). Ett naturligt nästa steg när din baby vuxit ur babyskyddet, eller en bra lösning om ni inte har behov av att fästa babyskydd på barnvagnen.

  Tygerna på Cybex Sirona Z2 i-Size Plus är melerade och kraftigare i kvaliteten, jämfört med standardtygerna. 

  Föräldrar som vill ha maximal säkerhet för sitt barn behöver produkter som uppfyller alla deras förväntningar. Med Cybex Sirona Z2 i-Size har Cybex satt nya standarder inom skydd mot sido- och frontalkrockar och kombinerat dem till en bilbarnstol som överträffar alla tidigare produkter.

  Sirona Z2 ingår i Cybex Z2-Line och måste kompletteras med basenheten Cybex Base Z2 (säljs separat) för att kunna monteras i bilen. Du kan sätta i och ta ur barnet från sidan och det är lätt att växla mellan bakåtvänt och framåtvänt läge. Bakåtvänt åkande rekommenderas alltid till minst 4-5 års ålder enligt NTF. 

  Tillsammans med bilstolsbasen och babyskyddet Cloud Z2 får du ett komplett system som möjliggör bakåtvänt, bekvämt åkande från nyfödd till 105 cm (ca 4 år).

  ENKEL I- OCH URTAGNING AV BARNET

  Tillsammans med Base Z2 får du en smart rotationsmekanism som gör att du kan vrida stolen ut mot dörröppningen och därmed underlättar när du ska hjälpa barnet i och ur bilbarnstolen.

  VÄXER MED DITT BARN

  Sirona Z2 i-Size inkluderar ett löstagbart spädbarnsinlägg för nyfödda om du väljer att använda Sirona Z2 från dag 1. Inlägget skapar en nästan platt liggställning som säkerställer att det nyfödda barnet ligger bekvämt och säkert i bilbarnstolen. När barnet är längre än 60 cm, tar du enkelt bort inlägget för att ditt barn ska sitta bra och få bättre plats i bilbarnstolen.

  Det justerbara huvudstödet har 12 positioner så att det kan anpassas till ditt barns storlek när de växer, vilket ger skydd under de år som bilbarnstolen används.

  LINJÄRT SIDOKOLLISIONSSKYDD (L.S.P. SYSTEM)

  Det integrerade linjära sidokollisionskyddet på Sirona Z2 ger ökad säkerhet vid sidokollision och i kombination med det energiabsorberande skalet reduceras kollisionskraften med ca 25%.

  ENHANDSGREPP FÖR LUTNING OCH ROTATION

  Det smarta enhandsgreppet för att luta och snurra bilstolen gör det enkelt för dig att justera bilbarnstolen och samtidigt ha en hand fri. För skön resa och vila erbjuder Sirona Z2 fem lutningslägen.

  TVÅ-KLICKS INSTALLATION MED ISOFIX

  Med Cybex Base Z2 (säljs separat) installerar du säkert och enkelt Sirona Z2 i bilen. Två klick är allt som behövs och installationsindikatorer på basen säkerställer att babyskyddet är korrekt monterat. OBS! Bilbarnstolen kan inte användas utan bilstolsbasen.

  MODULAR SYSTEM

  Som en del av Z2-Line modular system passar både babyskyddet Cloud Z2 och bilbarnstolen Sirona Z2 på isofix-basen Cybex Base Z2 för en säker färd från nyfödd och upp till 105 cm/18 kg (ca 4 år).

  ENERGIABSORBERANDE SKAL

  Säkerheten är högsta prioritet för alla Cybex bilbarnstolar. Den flexibla strukturen i materialet absorberar kraften av en kollision och hjälper till att leda den bort från barnet.

  5-PUNKTSSELE MED BÄLTESHÅLLARE

  Enkel och säker fempunktssele gör det lätt att spänna fast ditt barn i bilbarnstolen. Magnetiska bälteshållare gör att du enkelt kan sätta i och ta ur ditt barn ur bilbarnstolen utan att bältet är i vägen.

  EGENSKAPER:

  • Bakåtvänt åkande upp till 105 cm/18 kg (ca 4 år)
  • Fem lutningslägen för bekväm färd
  • Växer med ditt barn – 12 höjdlägen på sele och huvudstöd
  • Del av Z2-Line modular system - Cloud Z2 och Sirona Z2 passar båda på Base Z2 för en säker färd från nyfödd och upp till 105 cm (ca 4 år)
  • Innovativ roterande mekanism med Base Z2 gör isättning och urtagning lättare och sparar på din rygg
  • Integrerat Linjärt Sidokollisionsskydd (L.S.P. System) ger ökad säkerhet vid sidokrockar
  • Klädseln är tvättbar i maskin på 30 grader
  • Godkänd enligt UN R129/03 (i-Size)
  • Utvecklad och designad i Tyskland
    
  Har isofix: Med tillvalet basenhet
  Maxlängd barn: 105 cm
  Maxvikt barn: 18 kg
  Mått BxLxH: Med bas 43x71.5x64 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bakåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 6 mån - 4 år
  Vikt: Med bas 15 kg
 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Cybex Sirona Z2 i-Size Plus Nautical Blue

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Cybex Sirona Z2 i-Size Plus Nautical Blue

Cybex Sirona Z2 i-Size är en bakåtvänd bilbarnstol med smarta funktioner som underlättar era bilresor. Bilbarnstolen kan användas upp till ca 4 år (max 105 cm/18 kg).

Plus-tygerna är melerade och i en kraftigare kvalitet än övriga bilbarnstolar i Cybex kollektion.

Cybex Sirona Z2 i-Size måste kompletteras med Cybex Base Z2 (säljs separat) för att kunna monteras i bilen. Med Base Z2 får du även en innovativ 180° roterande mekanism, som gör isättning och urtagning lättare och sparar på din rygg.

Läs mer om bilbarnstolen längre ner på sidan.

Cybex Sirona Z2 i-Size Plus Nautical Blue4795 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.