20
Done by Deer Pipmugg/Snack box Elphee Blue i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999055716)
 • Produktbeskrivning
 • Done by Deer Pipmugg/Snack box Elphee Blue

  Done by Deer Pipmugg/Snack box Elphee Blue är en söt kopp med två handtag som kan användas både som pipmugg och snack box, tack vare de två silikonlocken. Använd pipmuggslocket när ditt barn ska dricka och vill hålla själv, det täta silikonlocket minimerar spill. Använd snacklocket för mellanmålet eller när ni är på språng. Det smarta locket ser till att ingen frukt eller matbitar ramlar ut, samtidigt som deär lätta att komma åt för ditt barn.


  Material och rengöring

  Koppen är tillverkad av 100% melamin och locken av 100% silikon. Koppen kan diskas i diskmaskin, men ska ej användas i microvågsugn. Ha inte mat eller annat som är varmare än 70°C i koppen. Locken kan diskas i diskmaskin och steriliseras i microvågsugn upp till 230°C.

   

  Material: Melamin , Silikon
  Mått BxLxH: Ø8x6.5 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Produkttyp (Äta/mata): Matlåda , Pipmugg

  Specifikationer

 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans

Done by Deer Pipmugg/Snack box Elphee Blue

Den här söta koppen med två handtag kan användas både som pipmugg och snack box, tack vare de två silikonlocken. Använd pipmuggslocket när ditt barn ska dricka och vill hålla själv, det täta silikonlocket minimerar spill. Använd snacklocket för mellanmålet eller när ni är på språng. Det smarta locket ser till att ingen frukt eller matbitar ramlar ut, samtidigt som deär lätta att komma åt för ditt barn.

Locken är lätta att byta ut och rengöra. Koppen rymmer 230 ml.

 

Finns även i följande varianter

Done by Deer Pipmugg/Snack box Elphee Grey
139 kr
Done by Deer Pipmugg/Snack box Elphee Powder
139 kr
Done by Deer Pipmugg/Snack box Elphee Blue139 kr / 111 kr

Tillval


Antal: 
139 kr / 111 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in