• Produktbeskrivning
 • Doomoo Babybädd Grå


  Doomoo Babybädd Grå är en genomtänkt, bekväm och säker bädd som kan användas både dag och nattetid för att ge barnet en trygg tillvaro. Babybädden gör att bebisen får en ombonad plats i övergången från mammas mage till samsovning för att skydda barnet, eller till sin egna säng.

  Doomoo Babybädd har en fast men mjuk botten av skum. Övre delen av madrassen och sidorna runt huvudet är av andningsbart material, kvalitets 3D mesh för att barnet inte ska bli för varmt, minska kvävningsrisken och ge bra ventilation runt barnets huvud.

  Den har ett smart, löstagbart och reglerbart magband. Bandet är behagligt för barnet och håller det fast på rygg så det inte snurrar runt och kan fastna med ansiktet mellan botten och sida.

  Babybädden går lätt att reglera i storlek, från prematur. Nederdelen kan öppnas helt så bädden även kan användas som skötbädd till ett äldre barn.

  Bädden har inte några snören eller andra små delar som kan vara farligt för barnet.
  Doomoo Babybädd passar perfekt att ta med sig på resan eller i hemmet eftersom det gör att bebisen känner sig trygg och säker i bädden.

  Fakta Doomoo Babybädd
  - Ekologisk, Ökotex-certifierad bomull
  - Andningsbart 3D-material
  - Reglerbart och avtagbart magband
  - Växer med barnet

  Material:
  Överdrag: 75% ekologisk bomull, 5% elastan och 20 % polyester
  Inre överdrag: 100% polyester
  Madrass: Polyuretanskum
  Fyllning: Polyester
  Tvätt: 30 grader i maskin, får ej torktumlas

  Specifikationer

 • Doomoo
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Doomoo Babybädd Grå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Doomoo Babybädd Grå

Doomoo Babybädd Grå är en genomtänkt, bekväm och säker bädd som kan användas både dag och nattetid för att ge barnet en trygg tillvaro. Babybädden gör att bebisen får en ombonad plats i övergången från mammas mage till samsovning för att skydda barnet, eller till sin egna säng.

Läs mer om Doomoo Babybädd längre ner på sidan.
Doomoo Babybädd Grå999 kr

Tillval


Antal: 
999 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  3-5 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  3
 • Täby Centrum
  3
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in