20
Doomoo Basics Kilkudde Smal i gruppen Babytillbehör / Sova / Kuddar hos Bonti (99902911)
 • Produktbeskrivning
 • Doomoo Basics Kilkudde Smal - perfekt vid förkylning

  Doomoo Basics Kilkudde Smal är en bred madrasskudde med 15 graders lutning som passar till vagn och vagga. Sluttande liggställning rekommenderas av barnmorskor då det förenklar barnets andningsförmåga vid förkylning, kräkningar, öroninflammation, eller andra andnings relaterade infektioner. Doomoo Basics Kilkudde Smal är en smal madrasskudde med 15 graders lutning som passar till barnvagn, vagga och babysäng. Sluttande liggställning rekommenderas av barnmorskor då det förenklar barnets andningsförmåga vid förkylning, kräkningar, öroninflammation, eller andra andnings relaterade infektioner.

  Doomoo Basics Kilkudde Bred är tillverkad av 100% Ökotex-certifierat polyuretanskum och innehåller inga farliga ämnen för babyn. Överdraget på Doomoo Basics Kilkudde är mjukt och behagligt för barnet att ligga på. Det är dessutom vattentätt, avtagbart och kan tvättas i maskin på 60 grader.

  Klikudde Smal passar för barnvagn, vagga och babysäng. Önskas en bredare kudde finns Kilkudde Bred som passar för spjälsäng.

  Fakta Doomoo Basics Kilkudde Smal
  - 15 grader lutning, underlättar andningen
  -Passar liggbredd på ca 30 cm
  -Finns i även i bred modell för spjälsäng

  Mått:
  29x33x9 cm
  Lutning: 15 grader
  Material: Överdrag av 100 % polyester (Ökotex-certifierad), behandlad med polyuretan. Fyllning: 100% polyuretan
  Tvätt: 60 grader i maskin. Torktumla på låg temperatur.

  Specifikationer

 • Doomoo
 • Doomoo
  Doomoo

  Doomoo är ett varumärke från det belgiska familjeföretaget Delta Diffusion. Sedan 1990 har företaget erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar. Med sin oöverträffade bekvämlighet och design har Doomoo blivit en favorit i många hem.

 • Köp ofta tillsammans

Doomoo Basics Kilkudde Smal

Doomoo Basics Kilkudde Smal - perfekt vid förkylning

Doomoo Basics Kilkudde Smal är en bred madrasskudde med 15 graders lutning som passar till vagn och vagga. Sluttande liggställning rekommenderas av barnmorskor då det förenklar barnets andningsförmåga vid förkylning, kräkningar, öroninflammation, eller andra andnings relaterade infektioner. Doomoo Basics Kilkudde Smal är en smal madrasskudde med 15 graders lutning som passar till barnvagn, vagga och babysäng. Sluttande liggställning rekommenderas av barnmorskor då det förenklar barnets andningsförmåga vid förkylning, kräkningar, öroninflammation, eller andra andnings relaterade infektioner. Mer info längre ner på sidan.
Doomoo Basics Kilkudde Smal269 kr / 215 kr

Tillval


Antal: 
269 kr / 215 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in