45
Elodie Filt Quiltad Autumn Rose i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (2026361)
 • Produktbeskrivning
 • HÄRLIG OCH STOR GOSIG FILT FRÅN ELODIE!

  Elodie Filt Quiltad Autumn Rose är en stor härlig filt tillverkad i mjuk och mysig bomull! En filt med flera användningsområden, den passar både i vagn/säng som filt och på golvet som mjukt underlag att ligga och leka på. Finns även i färgen grön.

  Tillverkad i både bomull och polyester. Tål maskintvätt, 40 grader. Filten är 100x100 cm. 

  Material: Bomull , Polyester
  Mått BxLxH: 100x100 cm
  Prissänkning %: 45 %
 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elodie Filt Quiltad Autumn Rose

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elodie Filt Quiltad Autumn Rose

Stor härlig blommig filt tillverkad i mjuk och mysig bomull! En filt med flera användningsområden, den passar både i vagn/säng som filt och på golvet som mjukt underlag att ligga och leka på. Finns även i färgen grön. 

Tillverkad i både bomull och polyester. Tål maskintvätt, 40 grader. 

Elodie Filt Quiltad Autumn Rose599 kr / 329 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.