Elodie Napphållare Rainbow Trails i gruppen Babytillbehör / Nappar och tillbehör / Napphållare hos Bonti (2024413)
 • Produktbeskrivning
 • Napphållare i regnbågens färger! 

  Elodie Napphållare Rainbow Trails är från kollektionen Playground Spaceland som är ett co-lab mellan konstnären Clara Hallencreutz och varumärket Elodie. Napphållaren är en praktisk och söt accessoar - den håller nappen ren och ser till att den inte kommer bort. Denna napphållare har ett fint mönster av regnbågens alla färger! 

  Metallclipet är slitstarkt och fäster snabbt och enkelt på barnets kläder utan att skada själva tyget. Den elastiska silikonringen kan träs över alla nappmodeller på marknaden, men matchas naturligtvis bäst med en napp ur Elodies breda sortiment. 

  EGENSKAPER:

  • Storlek: Längd 19 cm (utan ring och clip) / Bredd 3,5 cm
  • Material: Ring: Silikon (livsmedelsklassad) / Band: Polyester / Clip: Nickelfritt stål
  • Testad och godkänd enligt EN-12586:2007+A1:2011

  Skötselråd: Torka av bandet med en trasa och tvättsåpa eller tvätta i varmt vatten med milt diskmedel. Tvätta ej napphållaren i tvättmaskinen. Var noga med att torka av clipet om det kommer i kontakt med väta då det kan börja rosta. 

  Metallclipet ska fästas i kläder. Fäst ej på tjockare produkter som vagnen eller babysittern då clipets slutningsmekanism kan förstöras. För ditt barns säkerhet, låt aldrig ditt barn att leka med, eller använda napphållaren som bitring. Fäst aldrig napphållaren i band, snoddar eller andra lösa delar av kläderna. Släng napphållaren vid första tecken på slitage. 

  Material: Polyester , Silikon , Stål
  Mått BxLxH: 19 cm
 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elodie Napphållare Rainbow Trails

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elodie Napphållare Rainbow Trails

Napphållare i mönstret Rainbow Trails som är i regnbågens alla färger! Napphållare Rainbow Trails är från kollektionen Playground Spaceland som är ett co-lab mellan konstnären Clara Hallencreutz och varumärket Elodie.

Napphållaren är en praktisk och söt accessoar - den håller nappen ren och ser till att den inte kommer bort! En bra liten uppfinning! 

Elodie Napphållare Rainbow Trails129 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.