55
Elodie Overall Autumn Rose 6-12 mån i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnkläder & accessoarer hos Bonti (2025660)
 • Produktbeskrivning
 • Elodie Overall Autumn Rose 6-12 mån

  Elodie Overall Autumn Rose 6-12 mån är en söt babyoverall i mönstret Autumn Rose som fungerar både som overall och åkpåse! Overallen är tillverkad för att fungera i kyligare vinterklimat och har dubbla dragkedjor för att snabbt kunna reglera din babys kroppsvärme. 

  Overallens ärmar är fodrade med ett glatt material som gör att ärmarna inte fastnar på vägen igenom och har mudd som kan förslutas för att hålla värmen ännu bättre. Huvan är fodrad med bomull. Det här är en overall som är praktisk och lätt att rengöra i tvättmaskin, samt går att torktumla.

  Passar din baby från 6-12 månader. 

  Material: Bomull , Polyester
  Prissänkning %: 55 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 6-12 mån
 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elodie Overall Autumn Rose 6-12 mån

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elodie Overall Autumn Rose 6-12 mån

Söt babyoverall i mönstret Autumn Rose som fungerar både som overall och åkpåse! Overallen är tillverkad för att fungera i kyligare vinterklimat och har dubbla dragkedjor för att snabbt kunna reglera din babys kroppsvärme. 

Det här är en overall som är praktisk och lätt att rengöra i tvättmaskin, samt går att torktumla. Passar din baby från 6-12 månader.

Elodie Overall Autumn Rose 6-12 mån1199 kr / 540 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.