25
Ergobaby Adapt Soft Flex Mesh Pearl Grey i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Bärselar & bärsjalar hos Bonti (2022542)
 • Produktbeskrivning
 • Flexibel bärsele med lång användningstid

  Ergobaby Adapt Soft Flex Mesh Pearl Grey är en bärsele som är enkel att använda från nyfödd och upp till ca 4 år (3,2 - 20,4 kg), inget extra spädbarnsinlägg behövs. Korsbara axelremmar med extra vaddering och midjebälte med stöd för ländryggen ger extra bekvämlighet och komfort för föräldrar.

  Med det innovativa meshtyget SoftFlex™ håller du dig och ditt barn svala hela dagen. Bärselen har perforerat material i midjebältet och ländryggstödet för luftflöde där det är viktigast. 

  Med reflexdetaljer för ökad synlighet och en huva som kan användas som solskydd är ni alltid redo för promenad, oavsett tid på dagen.

  Adapt erbjuder tre positioner (vänd mot dig på mage, höft och rygg) och kombinerar enkelhet och komfort på ett perfekt sätt så att du kan känna närhet till ditt barn när det växer. Ditt barn sitter alltid i ergonomisk M-formad position som avlastar barnets höfter. 

  Vad är SoftFlex™?

  SoftFlex™ är ett innovativt diamantformat meshtyg där ytterkanten öppnar en luftficka och det inre mikromeshtyget möjliggör ett enkelt luftflöde med en bekväm känsla. Allt för att du och ditt barn ska må bra när ni är nära. 

  Egenskaper:

  • SoftFlex™ meshtyg för maximalt luftflödet
  • Justerbar från nyfödd till 4 år (~0-48 månader; 3.2-20.4 kg)
  • Korsbara axelremmar och ländryggstöd med perforering och vaddering för extra komfort
  • Spänne med direktlås för ökad säkerhet. Lås upp genom att trycka på säkerhetsknappen (enhandsgrepp).
  • Reflexer för synlighet och säkerhet
  • Tre bärpositioner, vänd mot dig på mage, höft och rygg. 
  • Ergonomisk i alla positioner (M-position)
  • Huva som fungerar som sol- och amningsskydd
  • Kan tvättas i maskin 
  • ErgoPromise-Garanti

    

  Material: Polyester
  Maxvikt barn: 20.4 kg
  Prissänkning %: 25 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-4 år
 • Ergobaby
 • Ergobaby
  Ergobaby Karen Frost, grundare av Ergobaby, ville skapa den ultimata bärselen utifrån ett behov som hon fick när hennes son föddes. Visionen var en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken. 2003 blev hennes vision verklighet. Karen valde ett produktionssätt som följde hennes värderingar om ansvarsfull produktion där kvalitet, miljötänk och ergonomi var grundstenarna.

  Ergobabys första originalbärsele tillverkades av 100 % bomull. Denna modell bestod av vadderade höft- och axelremmar med justerbar sovhuva. Idag är det samma produkt som säljs över hela världen, och det visar på vilken styrka det ligger i designen. Framgången med Original-bärselen skapade snabbt ett växande behov av certifierade ekologiska barnprodukter och som andra modell tog Karen fram en ekologisk bärsele med samma passform som originalet men med en premiumkänsla i materialet.

  Idag har Ergobabys utbud utökats med allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga resevarianter tillverkat av återvunnet material. Allt som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Ergobaby Adapt Soft Flex Mesh Pearl Grey

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Ergobaby Adapt Soft Flex Mesh Pearl Grey

Ergobaby Adapt Soft Flex Mesh är en smidig bärsele som du kan använda direkt från nyfödd utan spädbarnsinlägg och upp till 20.4 kg (ca 4 år). Bärselen är tillverkad i ett innovativt diamantformat meshtyg som håller både dig och ditt barn svala hela dagen.

Korsbara axelremmar med extra vaddering och midjebälte med stöd för ländryggen ger extra bekvämlighet och komfort för föräldrar. Bärselen kan användas i 3 positioner vänd mot dig: på magen, på höften och på ryggen.

Ergobaby Adapt Soft Flex Mesh Pearl Grey1599 kr / 1199 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.