30
Ergobaby Evolve 2-i-1 Matstol med babyset Natural Wood i gruppen Möbler och inredning / Matstolar och tillbehör / Övriga matstolar hos Bonti (230000619)
 • Produktbeskrivning
 • Hopfällbar matstol med babyset som växer med ditt barn

  Ergobaby Evolve 2-i-1 Matstol med babyset Natural Wood är en matstol i naturfärgat trä med vita detaljer. Med babysetet kan du använda Evolve från ca 6 månader och sedan förvandla den till en stabil matstol som klarar hela 100 kg belastning. Evolve Matstol kan även kompletteras med ett tillbehörsset för att omvandla stolen till en praktisk och stadig kökspall för ditt barn. 

  Från ca 6 månaders ålder och upp till 15 kg (ca 3 år) ger Evolves babyset ditt barn en trygg och bekväm plats i Evolve matstol. Babysetet har en bekväm barnsits med högt ryggstöd, tvådelad bricka som går att ta av helt och en fempunktssele. 

  Barnsitsens böjda form som ger extra ergonomiskt stöd under måltiden. Den justerbara 5-punktsselen håller ditt barn tryggt och säkert i matstolen. Brickbordet har en avtagbar bricka som kan användas som tallrik och är maskindisksäker. Brickbordet går att avlägsna helt när ditt barn vill sitta direkt vid bordet.

  Ergobaby Evolve matstol är omsorgsfullt designad med slitstarka och miljövänliga materialval, som är enkla att torka av och hålla rena. Matstolen kan snabbt och enkelt fällas ihop vid förvaring, och står av sig själv när du inte använder den. Både barnets sitthöjd och fotstödet justeras helt utan verktyg. Krångelfritt!

  Egenskaper:

  • Matstol med babyset passar från 6 månader och upp till 100 kg
  • Babysetet passar från ca 6 månader och upp till 3 år (max 15 kg)
  • Babyset med hög rygg, brickbord och fempunktssele
  • Avtagbar bricka som kan diskas i maskin
  • Tillverkad i hållbart och slitstarkt trä
  • Anpassas och monteras helt utan verktyg
  • Enkel att hålla ren
  • Kan fällas ihop och stå utan stöd i hopfällt läge
  • Kan kompletteras med babyset och tillbehörsset för kökspall för en flexibel helhetslösning
  • GREENGUARD Gold-certifierad

   

  Material: Plast , Trä
  Mått BxLxH: Hopfälld med babyset 57.7 x 32.8 x 111.3 cm , Hopfälld utan babyset 57.7 x 32 x 101.7 cm , Sitthöjd utan babyset 50.8 eller 59.9 cm , Uppfälld med babyset 57.7 x 78.7 x 89.9 cm , Uppfälld utan babyset 57.7 x 78.7 x 86.9 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 mån
  Vikt: Matstol 6 kg , Matstol med babyset 7.9 kg
 • Ergobaby
 • Ergobaby
  Ergobaby Karen Frost, grundare av Ergobaby, ville skapa den ultimata bärselen utifrån ett behov som hon fick när hennes son föddes. Visionen var en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken. 2003 blev hennes vision verklighet. Karen valde ett produktionssätt som följde hennes värderingar om ansvarsfull produktion där kvalitet, miljötänk och ergonomi var grundstenarna.

  Ergobabys första originalbärsele tillverkades av 100 % bomull. Denna modell bestod av vadderade höft- och axelremmar med justerbar sovhuva. Idag är det samma produkt som säljs över hela världen, och det visar på vilken styrka det ligger i designen. Framgången med Original-bärselen skapade snabbt ett växande behov av certifierade ekologiska barnprodukter och som andra modell tog Karen fram en ekologisk bärsele med samma passform som originalet men med en premiumkänsla i materialet.

  Idag har Ergobabys utbud utökats med allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga resevarianter tillverkat av återvunnet material. Allt som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Ergobaby Evolve 2-i-1 Matstol med babyset Natural Wood

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Ergobaby Evolve 2-i-1 Matstol med babyset Natural Wood

Ergobaby Evolve 2-i-1 matstol är en innovativ matstol som växer med ditt barn, från en ergonomisk barnstol för din minsta, till en omsorgsfullt designad matstol som klarar hela 100 kg belastning. Evolve matstol är smidig och enkel eftersom den går att fälla ihop när den inte behövs, och lätt att anpassa efter din familjs behov.

Det medföljande babysetet har fempunktssele och avtagbar bricka, och ger stöd och trygghet till ditt barn i matstolen. Brickan har även en övre, löstagbar platta som kan användas som tallrik. 

När ditt barn blir större, tar du enkelt bort babysetet och förvandlar Evolve till en stadig matstol med justerbar sittplatta och fotstöd. 

Ergobaby Evolve 2-i-1 Matstol med babyset Natural Wood3499 kr / 2449 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.