Ergobaby Sovpåse Tjock På Språng Heart to Heart 18-36 mån i gruppen Babytillbehör / Sova / Sovpåsar hos Bonti (999053794)
 • Produktbeskrivning
 • Ergobaby Sovpåse Tjock På Språng Heart to Heart 18-36 mån

  Ergobaby Sovpåse Tjock På Språng Heart to Heart 18-36 mån ger ditt barn en sömlös övergång från sömn till lek - och tillbaka igen! Stoppa in fötterna i påsen när det är sovdags och byt till påsens gångfunktion när barnet vill leka eller tulta omkring.


  Egenskaper:

  • Stängningsbara hål för fötterna för att gå från sömn till lek (och tillbaka igen!)
  • Enkelt dubbelriktat blixtlås för snabbt och lätt blöjbyte
  • Justerbar längd förhindrar fall och gör att påsen växer med ditt barn
  • Resvänlig slits för säkerhetsbälte för sittvagnar och bilstolar
  • Mjukt material i 100 % bomull som andas
  • Lättanvänd
  • Enkelt blöjbyte
  • Tål maskintvätt


  Välj rätt storlek:

  Sovpåsen på språng finns i två storlekar, 6-18 månader och 18-36 månader. Sovpåsarna går att justera så du får rätt storlek allt eftersom ditt barn växer.

  Storlek M (6-18 månader): I viloläge för spädbarn från 62 till 80 cm och i lekläge upp till 86 cm
  Storlek L (18-36 månader): I viloläge för barn från 80 till 92 cm och i lekläge upp till 98 cm

  Material: Bomull
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 18-36 mån

  Specifikationer

 • Ergobaby
 • Ergobaby
  Ergobaby Karen Frost, grundare av Ergobaby, ville skapa den ultimata bärselen utifrån ett behov som hon fick när hennes son föddes. Visionen var en bärsele som var skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken. 2003 blev hennes vision verklighet. Karen valde ett produktionssätt som följde hennes värderingar om ansvarsfull produktion där kvalitet, miljötänk och ergonomi var grundstenarna.

  Ergobabys första originalbärsele tillverkades av 100 % bomull. Denna modell bestod av vadderade höft- och axelremmar med justerbar sovhuva. Idag är det samma produkt som säljs över hela världen, och det visar på vilken styrka det ligger i designen. Framgången med Original-bärselen skapade snabbt ett växande behov av certifierade ekologiska barnprodukter och som andra modell tog Karen fram en ekologisk bärsele med samma passform som originalet men med en premiumkänsla i materialet.

  Idag har Ergobabys utbud utökats med allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga resevarianter tillverkat av återvunnet material. Allt som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design.
 • Köp ofta tillsammans

Ergobaby Sovpåse Tjock På Språng Heart to Heart 18-36 mån

Få en sömlös övergång från sömn till lek med sovpåsen På Språng. Stoppa in fötterna i påsen när det är sovdags och byt till påsens gångfunktion när barnet vill leka eller tulta omkring.

Sovpåse På Språng kommer i tre olika tygtjocklekar, tunn (TOG 0.5), mellan (TOG 1.0) och tjock (TOG 2.5). Det här är modell tjock (TOG 2.5).

 

Ergobaby Sovpåse Tjock På Språng Heart to Heart 18-36 mån 499 kr

Tillval


Antal: 
499 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in