30
Geggamoja Napphållare Zick Zack Marinblå i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Nappar & tillbehör hos Bonti (999054258)
 • Produktbeskrivning
 • Klassisk napphållare med fint mönster

  Geggamoja Napphållare Zick Zack Marinblå är en klassisk napphållare som passar de flesta nappar på marknaden. Tillverkad av polyester med en elastisk silikonring och ett nickelsäkert metallspänne. 

  Alla Geggamojas napphållare är CE-märkta och uppfyller alla säkerhetskrav. 

  Material: Metall , Polyester , Silikon
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: Längd 22 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Geggamoja
 • Geggamoja
  Geggamoja
  Geggamoja växte fram i övertygelsen att det fanns ett behov av barnkläder och barnprodukter som var unika i sin design och kvalitet. Och, inte minst, tillverkade med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Fram växte Geggamoja - två mammor med två unga familjer - en dröm om att driva företag ihop som systrar, mödrar och kvinnor.

  Efterfrågan på ekologiska barnkläder och produkter ökar. Geggamoja är ett av de första företagen som arbetar med GOTS-certifierade leverantörer. Att välja ekologiska och hållbara material jämfört med konventionella material bidrar till att skydda natur och djur samt människan som arbetar med produktion. Kostar lite mer men är värt det. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Geggamoja Napphållare Zick Zack Marinblå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Geggamoja Napphållare Zick Zack Marinblå

Klassisk napphållare som hjälper dig hålla reda på nappen! Den elastiska silikonringen passar på de flesta nappar på marknaden och det nickelsäkra spännet ser till att napphållaren sitter kvar på barnets kläder. 

Geggamoja Napphållare Zick Zack Marinblå99 kr / 69 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.