30
Jack o Juno Dream Blanket Muslinfilt i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (2024215)
 • Produktbeskrivning
 • Mjuk filt i ekologisk bomullsmuslin

  Jack o Juno Dream Blanket Muslinfilt är en mjuk och mysig grå filt med ett diskret giraffprint. Filten är tillverkad i tre lager ekologisk och GOTS-certifierad bomull och passar lika bra sommartid som under de kallare årstiderna. Filten kan användas på en mängd olika sätt, t ex babyfilt, barnvagnsskydd, filt för ombyte och lekmatta. 

  Material: Bomull
  Märkning: Ekologisk (GOTS)
  Mått BxLxH: 120x120 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Jack o Juno
 • Jack o Juno
  Jack o Juno Jack o Juno är ett svenskt varumärke som fokuserar på svensk designtradition och har stort fokus på hållbarhet. Jack o Juno grundades hösten 2020 av Josefine och Maral som upplevde att det fanns en brist på miljömedvetna material på den svenska barnaccessoarsmarknaden. "Jack" är namnet på en av deras barns gosedjur medan "Juno" representerar jorden, vilket symboliserar omtanke om de små och vår planet.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Jack o Juno Dream Blanket Muslinfilt

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Jack o Juno Dream Blanket Muslinfilt

Mysig filt för både nyfödda och större barn!

Den mjuka, ekologiska bomullsmuslinen i tre lager gör filten fluffig och luftig.

Jack o Juno Dream Blanket Muslinfilt599 kr / 419 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.