Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Matförvaring hos Bonti (999050682)
 • Produktbeskrivning
 • Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara


  Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara från Kidsme är en praktiska "klämmisar", en Pouch-adapter kan köpas till. Adaptern säkerställer spill och ger ett naturligt flöde av mat till barnet. Du slipper att ditt barn trycker allt innehåll på en gång. Paketet innehåller 4 stycken påsar samt en enklare sked.


  Food Pouch från Kidsme är perfekta för många ändamål. Du kan ta med din hemgjorda gröt, mos, yoghurt och smoothie, så att du alltid har något till hands till ditt barn. Kidsme Återanvändningsbara Barnmatspåsar har en smart toppförslutning som säkerställer enkel påfyllning. Dessutom finns det plats så att du kan sätta en etikett på sidan så att du kan hålla reda på innehållet.

  Adaptern till påsen kan köpas separat.

  Använd matpåsarna till:


   • Fyll på med yoghurt, gröt eller puré

   • Smoothie i matsäcken för både stora och små


  Specifikationer

 • Kidsme
 • Köp ofta tillsammans

Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara

Kidsme Återanvändningsbara Barnmatspåsar är en praktiska "klämmisar", en Pouch-adapter kan köpas till. Adaptern säkerställer spill och ger ett naturligt flöde av mat till barnet. Du slipper att ditt barn trycker allt innehåll på en gång. Paketet innehåller 4 stycken påsar samt en enklare sked.
Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara129 kr

Tillval


Antal: 
129 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  2-3 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 11 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in