Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Matförvaring hos Bonti (999050682)
 • Produktbeskrivning
 • Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara


  Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara från Kidsme är en praktiska "klämmisar", en Pouch-adapter kan köpas till. Adaptern säkerställer spill och ger ett naturligt flöde av mat till barnet. Du slipper att ditt barn trycker allt innehåll på en gång. Paketet innehåller 4 stycken påsar samt en enklare sked.


  Food Pouch från Kidsme är perfekta för många ändamål. Du kan ta med din hemgjorda gröt, mos, yoghurt och smoothie, så att du alltid har något till hands till ditt barn. Kidsme Återanvändningsbara Barnmatspåsar har en smart toppförslutning som säkerställer enkel påfyllning. Dessutom finns det plats så att du kan sätta en etikett på sidan så att du kan hålla reda på innehållet.

  Adaptern till påsen kan köpas separat.

  Använd matpåsarna till:


   • Fyll på med yoghurt, gröt eller puré

   • Smoothie i matsäcken för både stora och små


  Specifikationer

 • Kidsme
 • Kidsme
  Kidsme
  Kidsme är glada att få dela med sig av glädjen deras produkt ger. Kidsme Food Feeder gör att ditt barn säkert och enkelt kan upptäcka nya smaker. Det är en möjlighet för dig och din lilla att njuta av glada och problemfria måltider tillsammans, och gör det också möjligt att bygga hälsosamma matvanor i en tidig ålder.

  Kidsme låter barnen inspirera så att de kan ge dig innovativa och högkvalitativa produkter som hjälper till att göra vardagliga stunder till speciella och minnesvärda upplevelser. 
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Kidsme

Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara

Kidsme Återanvändningsbara Barnmatspåsar är en praktiska "klämmisar", en Pouch-adapter kan köpas till. Adaptern säkerställer spill och ger ett naturligt flöde av mat till barnet. Du slipper att ditt barn trycker allt innehåll på en gång. Paketet innehåller 4 stycken påsar samt en enklare sked.
Kidsme Barnmatspåsar Återanvändningsbara129 kr

Tillval


 
129 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.