20
Kidsme Food Feeder med sked Smaknapp Grön i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999054828)
 • Produktbeskrivning
 • För de första smakportionerna

  Kidsme Food Feeder med sked Smaknapp Grön är ett praktiskt redskap som låter ditt barn prova smaker redan från tidig ålder. Food Feedern är enkel att hålla i för små händer och hjälper till att stimulera tuggrörelsen och träna upp koordinationen mellan hand, mun och syn. Kan användas med den medföljande skeden eller med silikonpipen.

  Att prova på nya smaker är viktigt för barnets utveckling. Redan när barnet är 4-5 månader börjar saliven innehålla enzymer, som gör att de kan bryta ner kolhydrater. Då är barnet beredd på att prova fast föda.

  Skötselråd: Kan diskas i maskin.​

  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 mån
 • Kidsme
 • Kidsme
  Kidsme
  Kidsme är glada att få dela med sig av glädjen deras produkt ger. Kidsme Food Feeder gör att ditt barn säkert och enkelt kan upptäcka nya smaker. Det är en möjlighet för dig och din lilla att njuta av glada och problemfria måltider tillsammans, och gör det också möjligt att bygga hälsosamma matvanor i en tidig ålder.

  Kidsme låter barnen inspirera så att de kan ge dig innovativa och högkvalitativa produkter som hjälper till att göra vardagliga stunder till speciella och minnesvärda upplevelser. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Kidsme Food Feeder med sked Smaknapp Grön

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Kidsme Food Feeder med sked Smaknapp Grön

Smart smaknapp med både silikonpip och sked, så du själv kan välja vilket alternativ som passar ditt barn bäst när det är dags för smakportionerna. Food feedern är enkel för små händer att hålla i. 

Kidsme Food Feeder med sked Smaknapp Grön179 kr / 143 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.