Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Övrigt hos Bonti (15407)
 • Produktbeskrivning
 • Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack

  Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack är en smart uppfinning som gör det enkelt att låta det lilla barnet prova riktig mat. Att prova på nya smaker är viktigt för barnets utveckling. Redan när barnet är 4-5 månader börjar saliven innehålla enzymer, som gör att de kan bryta ner kolhydrater. Då är barnet beredd på att prova fast föda. Food Feedern lär barnet prova på nya smaker. Skär maten i små bitar och lägg i silikonbehållaren, som barnet sen kan suga och tugga på helt själv. Den stimulerar tuggrörelserna och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand och mun och seendet. Förpackningen innehåller 2 stycken, en för barn 4 mån+ och en för 6 mån+.
  Barnet lär sig mata sig själv och det leder till ökat oberoende och självförtroende. Det är roligt och spännande att följa barnets första kontakter med surt och sött. Banan, päron och kanske även bitar av vuxenmaten.

  Så här gör du:
  Mixa eller skär mat eller frukt i små bitar och lägg i silikonbehållaren.
  Låt barnet tugga och suga på egen hand. När barnet börjar få tänder kan man lägga i en liten isbit för att lindra.
  Refill med två lösa utbytespipar finns att köpa till som tillbehör.

  Fördelarna är :
  - Lär barnet nya smaker
  - Barnet får i sig alla nyttiga vitaminer
  - Stimulerar barnets utveckling
  - Ökar barnets självförtroende och oberoende
  - Enkel att hålla i
  - Stimulerar tuggrörelsen och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand, mun och seende.
  - Lär barnet att aktivit börja äta själv

  https://youtu.be/RlkHwFwNnrI

  Specifikationer

 • Kidsme
 • Köp ofta tillsammans

Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack

Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack är en smart uppfinning som gör det enkelt att låta det lilla barnet prova riktig mat. Att prova på nya smaker är viktigt för barnets utveckling. Redan när barnet är 4-5 månader börjar saliven innehålla enzymer, som gör att de kan bryta ner kolhydrater. Då är barnet beredd på att prova fast föda. Food Feedern lär barnet prova på nya smaker. Skär maten i små bitar och lägg i silikonbehållaren, som barnet sen kan suga och tugga på helt själv. Den stimulerar tuggrörelserna och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand och mun och seendet.  Förpackningen innehåller 2 stycken, en för barn 4 mån+ och en för 6 mån+.
Barnet lär sig mata sig själv och det leder till ökat oberoende och självförtroende. Det är roligt och spännande att följa barnets första kontakter med surt och sött. Banan, päron och kanske även bitar av vuxenmaten. Mer info längre ner på sidan.
Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack229 kr

Tillval


Antal: 
229 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 5 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 7 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in