Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Övrigt hos Bonti (15407)
 • Produktbeskrivning
 • Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack

  Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack är en smart uppfinning som gör det enkelt att låta det lilla barnet prova riktig mat. Att prova på nya smaker är viktigt för barnets utveckling. Redan när barnet är 4-5 månader börjar saliven innehålla enzymer, som gör att de kan bryta ner kolhydrater. Då är barnet beredd på att prova fast föda. Food Feedern lär barnet prova på nya smaker. Skär maten i små bitar och lägg i silikonbehållaren, som barnet sen kan suga och tugga på helt själv. Den stimulerar tuggrörelserna och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand och mun och seendet. Förpackningen innehåller 2 stycken, en för barn 4 mån+ och en för 6 mån+.
  Barnet lär sig mata sig själv och det leder till ökat oberoende och självförtroende. Det är roligt och spännande att följa barnets första kontakter med surt och sött. Banan, päron och kanske även bitar av vuxenmaten.

  Så här gör du:
  Mixa eller skär mat eller frukt i små bitar och lägg i silikonbehållaren.
  Låt barnet tugga och suga på egen hand. När barnet börjar få tänder kan man lägga i en liten isbit för att lindra.
  Refill med två lösa utbytespipar finns att köpa till som tillbehör.

  Fördelarna är :
  - Lär barnet nya smaker
  - Barnet får i sig alla nyttiga vitaminer
  - Stimulerar barnets utveckling
  - Ökar barnets självförtroende och oberoende
  - Enkel att hålla i
  - Stimulerar tuggrörelsen och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand, mun och seende.
  - Lär barnet att aktivit börja äta själv

  https://youtu.be/RlkHwFwNnrI

  Specifikationer

 • Kidsme
 • Kidsme
  Kidsme
  Kidsme är glada att få dela med sig av glädjen deras produkt ger. Kidsme Food Feeder gör att ditt barn säkert och enkelt kan upptäcka nya smaker. Det är en möjlighet för dig och din lilla att njuta av glada och problemfria måltider tillsammans, och gör det också möjligt att bygga hälsosamma matvanor i en tidig ålder.

  Kidsme låter barnen inspirera så att de kan ge dig innovativa och högkvalitativa produkter som hjälper till att göra vardagliga stunder till speciella och minnesvärda upplevelser. 
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Kidsme

Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack

Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack är en smart uppfinning som gör det enkelt att låta det lilla barnet prova riktig mat. Att prova på nya smaker är viktigt för barnets utveckling. Redan när barnet är 4-5 månader börjar saliven innehålla enzymer, som gör att de kan bryta ner kolhydrater. Då är barnet beredd på att prova fast föda. Food Feedern lär barnet prova på nya smaker. Skär maten i små bitar och lägg i silikonbehållaren, som barnet sen kan suga och tugga på helt själv. Den stimulerar tuggrörelserna och motoriken hos barnet med koordinationen mellan hand och mun och seendet.  Förpackningen innehåller 2 stycken, en för barn 4 mån+ och en för 6 mån+.
Barnet lär sig mata sig själv och det leder till ökat oberoende och självförtroende. Det är roligt och spännande att följa barnets första kontakter med surt och sött. Banan, päron och kanske även bitar av vuxenmaten. Mer info längre ner på sidan.
Kidsme Food Feeder Smaknapp Lavendel/lime 2-pack279 kr

Tillval


 
279 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.