30
Konges Slöjd Muslinfilt Whale Boat 3-pack i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (230000772)
 • Produktbeskrivning
 • MJUKA MUSLINFILTAR FÖR DIN BABY

  Konges Slöjd Muslinfilt Whale Boat 3-pack är muslinfiltar i mjuk ekologisk bomull som har flera användningsområden. Filtarna passar till matning, amning och vid sovstunden. De mjuka muslinfiltarna har även ett sött mönster av gulliga valar.

  Konges Slöjd Muslinfilt Whale Boat 3-pack tvättas i 40 grader och är tillverkad i 100% ekologisk bomull. 

  Material: Bomull
  Mått BxLxH: 65x65 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Konges Slöjd
 • Konges Slöjd
  Konges Slöjd

  Konges Slöjd är ett danskt företag som gör produkter som har hög kvalitet med en enkel, funktionell och skandinavisk design. För Konges Slöjd är det viktigt att varje detalj på deras produkter uppmärksammas och produkterna går igenom en grundlig process innan den når ut till kund. 

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Konges Slöjd Muslinfilt Whale Boat 3-pack

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Konges Slöjd Muslinfilt Whale Boat 3-pack

Muslinfiltar i mjuk ekologisk bomull för din baby! Muslinfiltarna kommer i 3-pack, har flera användningsområden och ett sött mönster av gulliga valar.

Konges Slöjd Muslinfilt Whale Boat 3-pack229 kr / 160 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.