Konges Slöjd Skötbädd Cherry i gruppen Babytillbehör / Sköta / Skötdynor hos Bonti (2024185)
 • Produktbeskrivning
 • Portabel skötbädd med söta små körsbär

  Konges Slöjd Skötbädd Cherry är en mjuk och skön skötbädd som är perfekt för din baby. En skötbädd som är portabel och lätt går att flytta till önskad plats i hemmet eller ta med sig på resan. Överdraget är tillverkat i Oeko-Tex certifierad bomull och BIONIC-FINISH® ECO(vattenavvisande impregnering). Insidan är tillverkad i PU (polyurethane).

  Skötbädden har skötbäddsöverdrag som lätt går att tvätta i tvättmaskin i 40 grader. Färgen kan variera i och med skötbäddsöverdraget.

  Material: Bomull , Plast
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: 64x50 cm
 • Konges Slöjd
 • Konges Slöjd
  Konges Slöjd

  Konges Slöjd är ett danskt företag som gör produkter som har hög kvalitet med en enkel, funktionell och skandinavisk design. För Konges Slöjd är det viktigt att varje detalj på deras produkter uppmärksammas och produkterna går igenom en grundlig process innan den når ut till kund. 

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Konges Slöjd Skötbädd Cherry

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Konges Slöjd Skötbädd Cherry

Fin och praktisk skötbädd med vackert mönster av små körsbär! Är tillverkad i ekologisk bomull som gör det mjukt och skönt för din baby att ligga på. 

Konges Slöjd skötbädd har ett skötbäddsöverdrag som är lätt att ta av och tvätta.

Konges Slöjd Skötbädd Cherry559 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.