15
Konges Slöjd Underlägg Silikon Foxie i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (230000202)
 • Produktbeskrivning
 • ETT FINT UNDERLÄGG FRÅN POPULÄRA KONGES SLÖJD

  Konges Slöjd Underlägg Silikon Foxie är ett fint underlägg från populära varumärket Konges Slöjd. Underlägget har en gullig räv som motiv och är tillverkat i 100% silikon. Ett praktiskt underlägg till både mat- och pysselstunden!

  Underlägget är enkelt att rengöra med varmt vatten och såpa, tål max 30 grader. Underlägget går även att rengöras i diskmaskin. Observera att färgstark mat och dryck kan färga av sig på underlägget. 

  Material: Silikon
  Mått BxLxH: 30.5x41x0.2 cm
  Prissänkning %: 15 %
  Produkttyp (Äta/mata): Underlägg
 • Konges Slöjd
 • Konges Slöjd
  Konges Slöjd

  Konges Slöjd är ett danskt företag som gör produkter som har hög kvalitet med en enkel, funktionell och skandinavisk design. För Konges Slöjd är det viktigt att varje detalj på deras produkter uppmärksammas och produkterna går igenom en grundlig process innan den når ut till kund. 

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Konges Slöjd Underlägg Silikon Foxie

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Konges Slöjd Underlägg Silikon Foxie

Ett smart underlägg från populära Konges Slöjd. Underlägget har en gullig räv som motiv och är tillverkat i 100% silikon. Ett praktiskt underlägg till både mat- och pysselstunden!

Konges Slöjd Underlägg Silikon Foxie229 kr / 195 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.