Gåstolar

Med en gåstol kan ditt barn ta sig fram i hemmet på ett säkert sätt innan hen kan gå själv. Många av våra gåstolar har även en panel med roliga aktivitetsleksaker som stimulerar barnet med både ljud och ljus.
Filtrera Dölj filter
Filter
Rekommenderad ålder (ungefärlig)
Varumärke
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar
Men en gåstol slipper ditt barn frustrationen av att inte kunna ta sig fram själv. Gåstolen med sin roliga aktivitetsyta och håller barnet sysselsatt på egen hand. Det yngre barnet kan alternera att stå upprätt och ta steg framåt, bakåt och i sidled med att sätta sig ner i den inbyggda tygsitsen. På vissa modeller kan man, när barnet blivit stadigare och säkrare, ta bort ryggdelen använda gåstolen som en lära-gå-vagn som barnet skjuter framför sig som ett stöd. Tack vare detta förlängs användandet av stolen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.