Liewood Jonas Sugrör Golden caramel multi mix 10-pack i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Övrigt hos Bonti (2023895)
 • Produktbeskrivning
 • Återanvändningsbara sugrör i silikon

  Liewood Jonas Sugrör Golden caramel multi mix 10-pack är återanvändningsbara sugrör i 100% livsmedelssäker silikon. Sugrören fungerar lika bra till varm som kall dryck och är perfekta till barnkalaset eller för att göra vardagen lite festligare! Blandade färger gör det enkelt att hitta en favorit. 

  Kan diskas i diskmaskin på upp till 65 grader, smart rengöringsborste medföljer för handdisk. 

  Material: Silikon
  Mått BxLxH: Längd 18.9 cm
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Jonas Sugrör Golden caramel multi mix 10-pack

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Jonas Sugrör Golden caramel multi mix 10-pack

10 stycken återanvändningsbara sugrör i 100% silikon, som fungerar lika bra till varm som kall dryck. Perfekta att använda på kalaset, picknicken eller bara för att sätta guldkant på vardagen!

Rengöringsborste medföljer för handdisk, kan även diskas i diskmaskin. 

Liewood Jonas Sugrör Golden caramel multi mix 10-pack159 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.