30
Liewood Jude Underlägg Aussie Seashell i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (2024379)
 • Produktbeskrivning
 • Underlägg för en roligare matstund

  Liewood Jude Underlägg Aussie Seashell är ett praktisk underlägg i silikon som skyddar ditt matbord från fläckar. Underlägget är dessutom en fin detalj som gör matstunden roligare för barnet. När matstunden är över kan du enkelt hänga upp underlägget på tork med hjälp av hålet i ena hörnet. Kan diskas i maskin och tål höga som låga temperaturer.

  Skötselråd: 

  • Kan tvättas i diskmaskin
  • Häng upp för torkning 
  • Tillverkad i 100% silikon 

  Material: Silikon
  Mått BxLxH: 30.2x42.1 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Produkttyp (Äta/mata): Underlägg
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Jude Underlägg Aussie Seashell

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Jude Underlägg Aussie Seashell

Ett underlägg gör varje måltid till en fest! Underlägget i silikon skyddar ditt matbord från fläckar och är dessutom en fin detalj som gör matstunden roligare för barnet. När matstunden är över kan du enkelt hänga upp underlägget på tork med hjälp av hålet i ena hörnet.

Tillverkad i 100% silikon och kan enkelt tvättas i diskmaskin. 

Liewood Jude Underlägg Aussie Seashell209 kr / 146 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.