Liewood Merle Haklapp Classic Dot Creme de la Creme i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Haklappar hos Bonti (2022621)
 • Produktbeskrivning
 • Praktisk haklapp med ärmar och klassiska prickar!

  Liewood Merle Haklapp Classic Dot Creme de la Creme är en vattentät haklapp med långa ärmar som skyddar ditt barns kläder under måltiden. Fickan i nederkant fångar upp matrester innan de hamnar i knät eller på golvet. Haklappen är lätt och skön att bära, och ärmsluten har resår som garanterar att inget kladd letar sig in innanför haklappen.

  Haklappen, som är tillverkad i 100% återvunnen polyester, rengörs enkelt genom att torka eller skölja av den. Du kan även tvätta den i maskin vid behov.

  Material: Återvunnet material , Polyester
  Märkning: OEKO-TEX
  Mått BxLxH: 82x43 cm
  Produkttyp (Äta/mata): Haklapp
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Merle Haklapp Classic Dot Creme de la Creme

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Merle Haklapp Classic Dot Creme de la Creme

Liewoods haklapp med ärm är den perfekta haklappen som skyddar ditt barns kläder under måltiden. Haklappen är vattentät, har långa ärmar och en ficka i nederkant som fångar upp matrester innan de hamnar i knät eller på golvet. Ärmsluten har resår som garanterar att inget kladd letar sig in innanför haklappen.

Haklappen är lätt och skön att bära, och rengörs enkelt genom att torka eller skölja av den. Du kan även tvätta den i maskin vid behov. Haklappen är tillverkad i 100% återvunnen polyester.

Liewood Merle Haklapp Classic Dot Creme de la Creme229 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.