30
Liewood Paola Mini Badmatta Rose Multi Mix 8-pack i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sköta hos Bonti (230000240)
 • Produktbeskrivning
 • SMARTA HALKSKYDD TILL BADKARET

  Liewood Paola Mini Badmatta Rose Multi Mix 8-pack är en badkarsmatta som består av smarta halkskydd. Halkskydden passar både till badkar och duschkabin. Badmattan består av olika former av havsdjur och snäckor. Halkskydden fästs med hjälp av sugkoppar. Innehåller totalt 8 halkskydd. 

  Material: Naturgummi
  Prissänkning %: 30 %
 • Liewood
 • Liewood
  Liewood

  Liewood är ett nordiskt design-företag baserat i Köpenhamn som skapar oemotståndliga produkter för den moderna familjen. Liewoods värld är unik och elegant. Alla produkter visar på deras 360-graders förståelse för design, med välgenomtänkta material, vackra former och en fantastisk färgpalett.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Liewood Paola Mini Badmatta Rose Multi Mix 8-pack

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Liewood Paola Mini Badmatta Rose Multi Mix 8-pack

Liewood Paola Mini Badmatta Peppermint Multi Mix 8-pack är en badkarsmatta som består av smarta halkskydd. Halkskydden passar både till badkar och duschkabin.

Liewood Paola Mini Badmatta Rose Multi Mix 8-pack309 kr / 216 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.