Amningsponchos

Ibland kan barnet störas av ljud och synintryck från omgivningen och ha svårt att komma till ro vid amningen. Kanske vill du skyla dig om du inte känner dig helt bekväm med att amma öppet bland andra. Då passar en amningsponcho helt perfekt! Välj mellan olika typer av sjalar och amningsponchos i olika material.
Läs mer Läs mindre
Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
En amningsponcho eller scarf låter dig amma ditt barn diskret och privat när som helst, var som helst. Mellan amningstillfällena använder du din poncho som en helt vanlig poncho/scarf. Gemensamt för våra ponchos är att de är tillverkade i tunna material som är mjuka och andas. En något vidare halsringning gör det enkelt för dig att se barnet under själva amningen.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.