Medela Calma Flaska 150 ml i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Nappflaskor och dinappar hos Bonti (5616)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Calma Flaska 150 ml

  Medela Calma Flaska 150 ml är en unik matningslösning. Amning är en av de finaste och mest naturliga upplevelser som en mamma kan dela med sitt barn.

  Det är en unik tid. Amning är också praktiskt eftersom mjölken alltid finns tillgänglig vid rätt temperatur så fort barnet blir hungrigt. Dessutom främjar amningen hälsan hos både mamman och barnet på flera olika sätt. Naturen har gjort barnen mycket effektiva. De vet instinktivt hur de ska komma åt mammans mjölk genom att förändra sugtekniken vid bröstet under amningen.


  Studier har visat att barn äter naturligt i två faser

  1. I början suger de snabbt och lätt: För att stimulera mjölkutdrivningsreflexen och för att få igång mjölkflödet

  2. När bröstet har stimulerats tillräckligt växlar de till en långsammare och djupare sugteknik under själva utdrivningsfasen: För att få så mycket mjölk som möjligt så snabbt som möjligt.


  Bröstpumpar med 2-fas teknologi efterliknar ett barns naturliga sugbeteende

  Först används en snabb pumprytm för att stimulera mjölkutdrivningsreflexen och få igång mjölkflöden: Den här fasen kallas stimulering. Sedan används en långsammare pumprytm för att skonsamt och effektivt pumpa ur mjölken: Den här fasen kallas utdrivning.

  Genom intensivt och banbrytande arbete har Medela omvandlat barnets intuitiva kunskap till teknisk expertkunskap. Resultatet är 2-fas teknologin, den nya standarden för oöverträffad naturlighet, komfort och effektivitet hos bröstpumpar. Med införandet av 2-fas teknologin tog Medela ett stort steg mot modern bröstpumpteknologi och introducerade den sjukhusklassade bröstpumpen Symphony år 2002.

  2-fas teknologi finns nu i fyra olika bröstpumpar för personligt bruk. För att slutföra cirkeln och hjälpa till att ge den utpumpade mjölken till barnet, har Medela med ytterligare forskning utvecklat och utformat Calma. En unik matningslösning där barnet får en lugn matning, kan ta pauser och andas som vid amning och därmed kan upprätthållera sitt inlärda sugbeteende.


  Förpackningen innehåller:

  1 st Calma matningsnapp för utpumpad bröstmjölk
  1 st Bröstmjölksflaska som rymmer 150 ml
  1 st Flerfunktionslock

   

  Produkttyp (Äta/mata): Nappflaska

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Medela

Medela Calma Flaska 150 ml

Tekniken bakom Calma bygger på barnets naturliga sugteknik. När barnet ammas och gör en paus för att svälja, förs tungan upp mot gommen och mjölkflödet bromsas. Calma har samma teknik , så att mjölken bromsas upp när barnet pausar för att svälja. Dessutom tillämpar Calma samma vakumteknik som vid amning. Sammantaget gör detta att barnet behåller den naturliga sugtekniken fast det matas med flaska.

Förpackningen innehåller Calma matningsnapp för utpumpad bröstmjölk, bröstmjölksflaska som rymmer 250 ml och flerfunktionslock.

 

Medela Calma Flaska 150 ml199 kr

Tillval


 
199 kr
Lägg i varukorg

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 12 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 6 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 4 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.