Medela Contact Amningsvårtskydd i gruppen Mamma / Amning / Amningstillbehör hos Bonti (99901311)
 • Produktbeskrivning
 • Medela Contact Amningsvårtskydd hjälper dig som har problem med plana, indragna, ömma eller spruckna bröstvårtor. Om du har problem med dina bröst eller bröstvårtor behöver det nödvändigtvis inte hindra dig från att amma. Amningen är en mycket speciell erfarenhet för både kvinnan och barnet. En del kvinnor har emellertid sådana problem med amningen att de helst skulle vilja ge upp. Amningsvårtskydden Contact skyddar bröstvårtorna under själva amningen och kan hjälpa barnet att få ett bättre sugtag.

  Applicering

  • Fukta kanterna på vårtskyddet med vatten för att vara säker på att vårtskyddet sitter tätt mot huden

  • Trä på vårtskyddet genom att först vända det ut och in till hälften så att bröstvårtan fyller ut vårtskyddet så mycket som möjligt

  • Se till att den öppna delen av vårtskyddet är vänd där babyns näsa kommer att vara under amningen


  Finns i 3 storlekar: S/16mm, M/20mm eller L/24mm

  Specifikationer

 • Medela
 • Medela
  Medela

  Medela är ett forskningsbaserat företag som grundades 1961 av Olle Larsson och har sitt huvudkontor i Schweiz. Under ledning av Olle Larssons son Michael har Medela blivit en global aktör inom amningsprodukter och medicinsk vakuumteknik tack vare kontinuerlig forskning, innovationer och utvärderingar av kundernas behov.

 • Köp ofta tillsammans

Medela Contact Amningsvårtskydd

Har du amningssvårigheter på grund av plana, indragna, ömma eller spruckna bröstvårtor? Våra amningsvårtskydd Contact kan hjälpa dig om du har amningssvårigheter.

Amningsvårtskydden Contact skyddar bröstvårtorna under själva amningen och kan hjälpa barnet att få ett bättre sugtag.

Den speciella formen gör att barnet kan känna mammans hud/doft under amningen. Tillverkad av extra tunn, mjuk silicon. Smak- och luktfri. Behändig ask för hygienisk förvaring och transport

Finns i tre storlekar S = 16 mm, M = 20 mm, L = 24 mm
Medela Contact Amningsvårtskydd

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in