Pearheads Clean Touch Hand och Fotavtryck i gruppen Möbler och inredning / Inredningsdetaljer / Ramar och keepsakes hos Bonti (5022)
 • Produktbeskrivning
 • Pearheads Clean Touch Hand och Fotavtryck är ett enkelt sätt att skapa ett bestående minne av ditt barns lilla hand- och fotavtryck. Tryck bara ditt barns hand eller fot mot stämpeldynan för att överföra ett detaljerat avtryck. Barnets hud kommer aldrig röra bläcket. Detta lilla kit blir en fin gåva till de blivande föräldrarna som i sin tur kan ge avtryck tillbaka när bebisen är född.

  Nu kommer du alltid att komma ihåg hur liten barnets hand eller fot en gång var!

  Specifikationer

 • Pearhead
 • Pearhead
  Pearhead
  Pearhead startade 1999 av Tom Sakaguchi och Ken Berlin, med en produkt, den ursprungliga ramen för babyavtryck. 18 år senare är Pearhead ett globalt livsstils- och presentvarumärke med över 100 produkter i kategorierna baby, husdjur och bröllop, som säljs i över 1000 butiker och 13 länder. Deras uppdrag är att skapa äkta kvalitetsprodukter för att fira kunders speciella stunder i livet.
 • Köp ofta tillsammans

Pearheads Clean Touch Hand och Fotavtryck

Pearheads Clean Touch Hand och Fotavtryck är ett enkelt sätt att skapa ett bestående minne av ditt barns lilla hand- och fotavtryck. Tryck bara ditt barns hand eller fot mot stämpeldynan för att överföra ett detaljerat avtryck. Barnets hud kommer aldrig röra bläcket. Detta lilla kit blir en fin gåva till de blivande föräldrarna som i sin tur kan ge avtryck tillbaka när bebisen är född. Titta gärna på videoklippet nertill för mer information.

Nu kommer du alltid att komma ihåg hur liten barnets hand eller fot en gång var!
Pearheads Clean Touch Hand och Fotavtryck98 kr

Tillval


Antal: 
98 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

Pearhead Babyprints Desk Frame Grå
Lägg i varukorg
279 kr

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in