Myspölar

Populära myspölar i härlig linnekvalitet från NG Baby blir en skön och trygg plats för ditt barn. Enkel att flytta runt mellan hemmets olika rum och en fin inredningsdetalj. Matcha gärna med en sänghimmel i samma fina nyans.

Filtrera Dölj filter
Filter
Varumärke
Pris
Visa Produkter ()

Myspölarna från NG Baby finns i två storlekar och blir snabbt ditt barns favorithörna hemma. De är lätta att flytta mellan olika rum och du kan placera babyn i tryggt i pölen medan du får händerna fria en stund. Tyget är avtagbart och kan tvättas. Myspölarna blir också fina tillsammans med en sänghimmel, då blir de som en liten koja att mysa i.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.