20
Mumin Vatten & Bad Skål i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999051270)
 • Produktbeskrivning
 • Mumin Vatten & Bad Skål


  Rätt Start Muminskål Vatten & Bad är en fin, hållbar skål med klassiskt mumin-motiv. Författarinnan och konstnären Tove Jansson älskade havet och naturen. Nästan alla hennes berättelser och illustrationer utspelar sig i naturen.

  Produkten är tillverkad i en mycket fin fabrik som är certiferad av BSCI för goda och säkra arbetsförhållanden. Fabriken är certiferad enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001 för att säkerställa god hantering av produkter som skall användas med mat.

   • Tvättråd: Diskmaskin 45°C

   • Tillverkningsmaterial: Melamin
  Material: Melamin
  Prissänkning %: 20 %
  Produkttyp (Äta/mata): Skål
 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Mumin Vatten & Bad Skål

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Mumin Vatten & Bad Skål

Rätt Start Muminskål Vatten & Bad är en fin, hållbar skål med klassiskt mumin-motiv. Kan diskas i diskmaskin.

Författarinnan och konstnären Tove Jansson älskade havet och naturen. Nästan alla hennes berättelser och illustrationer utspelar sig i naturen.
Mumin Vatten & Bad Skål69 kr / 55 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.