25
NUK Mjuk Matsked Easy Learning Grön i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999055788)
 • Produktbeskrivning
 • NUK Mjuk Matsked Easy Learning Grön

  NUK Mjuk Matsked Easy Learning Grön är en praktisk sked med ergonomiskt och extra långt handtag, perfekt för djupa burkar. Den mjuka skeden har en skopa i silikon, vilket är mjukt och skönt i barnets mun. Du har säkert grepp om skeden tack vare anti-sliphandtaget.

  Material: Silikon
  Prissänkning %: 25 %
  Produkttyp (Äta/mata): Sked
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 mån
 • NUK
 • NUK
  NUK Det tyska varumärket NUK fokuserar på att ta fram produkter som har sin grund i forskning. NUK säljs idag i över 100 länder och deras nappar och nappflaskor produceras i Tyskland. NUK var det första varumärket att tillverka ortodontiska nappar, över 65 år sedan!
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om NUK Mjuk Matsked Easy Learning Grön

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.
NUK

NUK Mjuk Matsked Easy Learning Grön

NUK Mjuk Matsked är en praktisk sked med extra mjuk skopa. Skeden är framtagen för att enkelt mata barnet vid de första smakportionerna. Du har säkert grepp om skeden tack vare anti-sliphandtaget.

Skeden passar från cirka 4 månaders ålder.

NUK Mjuk Matsked Easy Learning Grön99 kr / 74 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.