Philips Avent Natural Trainer Cup 150 ml 4m+ Vit V2 i gruppen Babytillbehör / Äta och mata / Muggar, flaskor och glas hos Bonti (999051842)
 • Produktbeskrivning
 • Philips Avent Natural Trainer Cup 150 ml 4m+ Vit V2

  Avent Natural Trainer Cup 150 ml 4m+ Vit V2 är ett träningsset från flaska till mugg. Tack vare de mjuka handtagen kan barnet hålla flaskan och dricka från den välbekanta dinappen själv. Inlägg inuti nappen gör den mjukare och mer flexibel utan att den kläms ihop. Ditt barn får en mer behaglig och mysig matstund.

  Modellen har ett innovativt system med dubbla ventiler som motverkar kolik och obehag genom att luften hamnar i flaskan och inte i barnets mage. Med träningshandtagen kan barnet lättare hålla i muggen och dricka på egen hand. Handtagen är inte bara anpassade för små händer, utan de har även ett halkfritt grepp i gummi.

  Philips Avent-muggen är gjord av BPA-fritt material. Alla delar kan bekvämt maskindiskas.

   

  Material: Plast , Silikon
  Produkttyp (Äta/mata): Nappflaska , Pipmugg
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 4 mån
 • Philips Avent
 • Philips Avent
  Philips Avent Philips Avent har över 30 års erfarenhet av att tillverka produkter som gör livet för barnfamiljen enklare. Philips Avent erbjuder ett stort utbud av nappar, flaskor och tillbehör samt produkter för amning och matning.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Philips Avent Natural Trainer Cup 150 ml 4m+ Vit V2

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Philips Avent Natural Trainer Cup 150 ml 4m+ Vit V2

Naturlig träningspaket som underlättar när barnet ska börja dricka ur en mugg. Handtagen är greppvänliga och AirFree-ventilen suger in luft från nappen, vilket kan bidra till att minska vanliga matningsproblem som kolik, reflux och gaser.

 

Philips Avent Natural Trainer Cup 150 ml 4m+ Vit V2149 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.