Philips Avent Ultra Soft Gosedjur med napp Elefant i gruppen Babytillbehör / Nappar och tillbehör / Nappar 0-6 månader hos Bonti (999052898)
 • Produktbeskrivning
 • Nu behöver du inte leta efter nappen längre!

  Philips Avent Ultra Soft Gosedjur med napp Elefant är ett gulligt mjukisdjur med en ultra soft-napp (0-6 månader). Nappen är ortodontisk, tillverkad i mjuk silikon så den är snäll mot barnets känsliga hud och den supermjuka flexibla skölden följer kindernas konturer på för att skydda barnets känsliga hud. Den lämnar färre märken och ger mindre hudirritation, så att ditt barn får en behagligare upplevelse. Nappen kan enkelt tas av för smidig rengöring. 

  Mjukisdjuret gör nappen lätt att hitta, och ger ditt barn extra tröst när det behövs. De är tillverkade av mjukt material och deras lätta tassar håller nappen på plats. Mjukisdjuret är kompatibelt med alla Philips Avent-nappar. Så du kan mixa och matcha och skapa den produkt som är rätt för ditt barn.

  Gosedjuret kan maskintvättas och napparna kan rengöras i diskmaskinen, en sterilisator eller i kokande vatten. Och du kan känna dig lugn eftersom du vet att den alltid är ren och säker för ditt barn.

  Välj din favorit eller samla alla söta figurer!

  Åldersrekommendation: 0-6 mån

  Specifikationer

 • Philips Avent
 • Philips Avent
  Philips Avent Philips Avent har över 30 års erfarenhet av att tillverka produkter som gör livet för barnfamiljen enklare. Philips Avent erbjuder ett stort utbud av nappar, flaskor och tillbehör samt produkter för amning och matning.
 • Köp ofta tillsammans

Philips Avent Ultra Soft Gosedjur med napp Elefant

Gulligt mjukisdjur med en ultra soft-napp (0-6 månader), som kan tas av för smidig rengöring. Nappen är ortodontisk och tillverkad i mjuk silikon och utformad för att förhindra hudmärken. Gosedjuret kan maskintvättas och napparna kan rengöras i diskmaskinen, en sterilisator eller i kokande vatten.

Mjukisdjuret är kompatibelt med alla Philips Avent-nappar, så du kan mixa och matcha och skapa den produkt som är rätt för ditt barn.

Philips Avent Ultra Soft Gosedjur med napp Elefant249 kr

Tillval


Antal: 
249 kr
förväntad leveranstid:  Utgått ur sortimentet
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 3 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 5 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in