30
Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/Vagga Vit i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (999048655)
 • Produktbeskrivning
 • Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/Vagga Vit

  Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/Vagga Vit är ett påslakanset i 100% EKOLOGISK GOTS-certifierad bomull från Rätt Start tillverkad med största hänsyn till personmiljö, hav, sjöar och vattendrag. Alla Rätt Starts sängtextilier är även certifierade enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener.

  Setet är mjukt, svalt och skönt för att ge barnet maximal sovkomfort för att sova hela natten. 


  Om Global Organic Textile Standard (GOTS)

  Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan. Kedjan innefattar flera steg; odling, plockning, beredning och tillverkning av själva plagget/varan.

  GOTS-märkningen kräver att inga kemiska bekämpningsmedel, och heller ingen konstgödsel ingår. Inte heller tillåts GMO (genetiskt modifierade organismer). Kriterierna kräver vattenreningsverk, förbjuder klorinblekning och gäller odling såväl som beredning.

  Kemikalieanvändningen kontrolleras även med hänsyn till arbetarnas hälsa och krav finns även gällande arbetarnas arbetsvillkor, ILOs kärnkonventioner ska följas. Kontroller sker årligen.

   

  Material: Bomull
  Märkning: Ekologisk (GOTS) , OEKO-TEX
  Mått BxLxH: Örngott 28x35 cm , Påslakan 70x80 cm
  Prissänkning %: 30 %
 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/Vagga Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/Vagga Vit

Påslakanset i 100% EKOLOGISK GOTS-certifierad bomull från Rätt Start tillverkad med största hänsyn till personmiljö, hav, sjöar och vattendrag. Alla Rätt Starts sängtextilier är även certifierade enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener.

Setet är mjukt, svalt och skönt för att ge barnet maximal sovkomfort för att sova hela natten. Passar i de allra flesta vagnar och vaggor.

 

Rätt Start Eko Påslakanset Vagn/Vagga Vit299 kr / 209 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.