Rätt Start Täcke och kudde Exclusive Vagn/vagga i gruppen Babytillbehör / Sova / Täcken hos Bonti (2024241)
 • Produktbeskrivning
 • Paketpris kudde och täcke till barnvagn och vagga

  Rätt Start Täcke och kudde Exclusive Vagn/vagga är ett prisvärt paket med täcke och kudde i standardmått för barnvagn, vagga och mindre babysängar (t ex Bedside Crib). 

  Både täcket och kudden är av hög kvalitet, mjuka och sköna, med yttertyg av microfiber och en fyllning av Dacron® 95°. Dacron är en smart teknik som förstärker fiberstrukturen för att se till att produkten behåller sin fluffighet och form under en lång tid. Fyllningen är även allergivänlig och har en god ventilationsförmåga som leder bort fukt och överskottsvärme, vilket ger ditt barn en god nattsömn. Yttertyget i microfiber har goda kvalsterhämmande egenskaper och är väldigt smutståligt.

  Tips för ergonomisk sovposition för små barn: Låt barnets axlar vila på kudden. Kudden är stöd för huvudet, inte nacken. Puffa upp kudden emellanåt innan du lägger barnet så att den ger mjukt stöd även på huvudets sidor. 

  Mått och material:

  • Mått täcke: 70 x 80 cm
  • Yttertyg täcke: 100% polyester/microfiber
  • Fyllning täcke: 100% Dacron® 95° (150 gram)
  • Mått kudde: 35 x 28 cm
  • Yttertyg kudde: 100% polyester/microfiber
  • Fyllning kudde: 100% Dacron® 95°

  Tvättråd:

  Täcket och kudden tål tvätt i 95°C men för normaltvätt rekommenderar vi 60°C med skonsam centrifugering (fintvätt). Detta gör att täcket/kudden behåller sin spänst samt ökar livslängden på produkten. Använd aldrig sköljmedel och helst flytande tvättmedel. Tumla täcket/kudden i låg temperatur & skaka ut efter tumling.

  Material: Polyester
  Mått BxLxH: Kudde 35x28 cm , Täcke 70x80 cm

  Specifikationer

 • Rätt Start
 • Rätt Start
  Rätt Start
  "RättStart är ett svenskt märke som producerar barn- och babyprodukter. Precis som namnet antyder är syftet att tillverka produkter som ger en god start i livet, med fokus på trygghet och säkerhet, tillsammans med en strävan om att barn ska få ha det roligt. Rätt start har ett stort miljöengagemang och letar hela tiden efter det bästa sätter att påverkan på miljö så lite som möjligt. Sedan 2016 introducerar dem enbart bomullsprodukter där bomullen är certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard).

  Rätt Start har licens att tillverka produkter med Elsa Beskow, Bamse, Mumin. I vårt sortiment hittar du badleksaker, täcken till spjälsäng/vagga/barnvagn, kuddar till vagn/vagga, serviser, pipmuggar, vagnleksaker, bitringar, skötbäddar, matskålar, muggar, babygym och mycket mer! "
 • Köp ofta tillsammans

Rätt Start Täcke och kudde Exclusive Vagn/vagga

Prisvärt bäddpaket från Rätt Starts Exclusive-serie.

Paketet innehåller täcke och kudde som passar till barnvagnar, vaggor och mindre babysängar (t ex Bedside Crib).

Rätt Start Täcke och kudde Exclusive Vagn/vagga349 kr

Tillval


Antal: 
349 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in