20
Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Rosa i gruppen Kampanjer / Outlet / Babytillbehör / Sköta hos Bonti (999052840)
 • Produktbeskrivning
 • Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Rosa


  Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Rosa är enkel att använda. Tryck bara ner blöjan i öppningen, kolven pressar sen ner blöjan i hinken. Twist & Click systemet snurrar in och förseglar varje blöja en och en i flerskikts plastfilm, som dödar 99% av alla illaluktande bakterier. Med nya effektiva Twist & Click systemet går det åt mindre med plast. Upp till 28 blöjor kan förvaras i hinken innan den behöver tömmas i den vanliga soptunnan. Sangenic är den mest använda blöjhinken på svenska förskolor.

  Lättplacerad luktfri blöjhink. Upp till 28 blöjor kan förvaras i hinken.

  Förvara inte hinken i närheten av barnens sovplats. Inget annat underhåll än rengöring krävs av användaren. Undvik att stå eller sitta på denna produkt för att undvika skador. Får endast användas av vuxna. Låt inte barn leka med denna produkt. Citrusdoften i kassetten försvinner med tiden beroende på lagringsförhållanden. Viktiga anvisningar medföljer i förpackningen.
  Prissänkning %: 20 %

  Specifikationer

 • Tommee Tippee
 • Tommee Tippee
  Tommee Tippee
  Tommee Tippee är ett välkänt varumärke över hela världen. De tillverkar babyprodukter som gör livet enklare för föräldrar den första tiden med familjens minsta. Hos oss hittar du deras patenterade blöjhink erbjuder ett antibakteriellt skydd mot bakterier.
 • Köp ofta tillsammans

Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Rosa

Sangenic Twist & Click Blöjhink Rosa är enkel att använda. Tryck bara ner blöjan i öppningen, kolven pressar sen ner blöjan i hinken. Twist & Click systemet snurrar in och förseglar varje blöja en och en i flerskikts plastfilm, som dödar 99% av alla illaluktande bakterier. Med nya effektiva Twist & Click systemet går det åt mindre med plast. Upp till 28 blöjor kan förvaras i hinken innan den behöver tömmas i den vanliga soptunnan. Sangenic är den mest använda blöjhinken på svenska förskolor.

Lättplacerad luktfri blöjhink. Upp till 28 blöjor kan förvaras i hinken.
Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Rosa249 kr / 199 kr

Tillval


Antal: 
249 kr / 199 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in