Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Vit i gruppen Babytillbehör / Sköta / Blöjhinkar hos Bonti (999052754)
 • Produktbeskrivning
 • Lättanvänd blöjhink som kapslar in dålig lukt

  Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Vit är enkel att använda och kapslar effektivt in dålig lukt. Öppna locket, lägg ner blöjan, snurra kassetten och stäng locket. Klart! Twist & Click systemet snurrar in och förseglar varje blöja en och en i antibakteriell plastfilm, som dödar 99% av alla illaluktande bakterier. 

  Trots sin kompakta storlek kan denna blöjhink rymma upp till 28 blöjor* på en gång. Varje refill ger tillräckligt med antibakteriell film för att försegla upp till 1 månads* förbrukning av blöjor, beroende på storlek och antal du använder.

  För minskad miljöpåverkan är refillkassetten tillverkad av 98% återvunnen plast. Den antibakteriella plasten GREENFILM ™ är biobaserad och tillverkad av hållbart framställda sockerrör. Med det effektiva Twist & Click-systemet går det dessutom åt mindre plast till varje blöja.

  1 st förmonterad refill medföljer, så hinken är klar att använda direkt.

  * Antalet blöjor som ryms i hinken samt hur länge refillen räcker beror på blöjornas storlek.

  Material: Plast
 • Tommee Tippee
 • Tommee Tippee
  Tommee Tippee
  Tommee Tippee är ett välkänt varumärke över hela världen. De tillverkar babyprodukter som gör livet enklare för föräldrar den första tiden med familjens minsta. Hos oss hittar du deras patenterade blöjhink erbjuder ett antibakteriellt skydd mot bakterier.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Vit

Twist & Click är den enda blöjhinken som snurrar och förseglar varje blöja individuellt, vilket på ett säkert sätt kapslar in både lukt och bakterier. Blöjhinken är enkel att använda; öppna locket, lägg ner blöjan, snurra kassetten och stäng locket - klart! Upp till 28 blöjor kan förvaras i hinken innan den behöver tömmas i den vanliga soptunnan.

1 st förmonterad refill medföljer. Nu mer miljövänlig med den antibakteriella flerskiktsfilmen, GREENFILM™, som är biobaserad och tillverkad av hållbart framställda sockerrör.

Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink Vit249 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.