Skogen Baby

I en värld där det föds fler barn än någonsin och konsumtion ökar konstant vill Skogen Baby hjälpa till att minska användandet av plast och produkter tillverkade av fossila bränslen (så gott de kan) genom deras hållbara och plastfria produkter. De jobbar konstant för att produkterna ska ha så liten negativ påverkan på miljön som möjligt genom hållbara material, processer, transporter, återvinning och användandet av restprodukter från andra branscher. Skogen Babys produkter genomsyras skandinavisk design som är estetiskt tilltalande. Skogen Baby ger ett tydligt budskap - de och deras kunder investerar i vår framtid, en napp i taget!
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp
Åldersrekommendation
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-9 av 9 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.