40
Skogen Baby Napp 2-Pack Bok Anatomisk 0-6 mån i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Nappar & tillbehör hos Bonti (2024439)
 • Produktbeskrivning
 • Återvinningsbar napp av träbaserat material

  Skogen Baby Napp 2-Pack Bok Anatomisk 0-6 mån är en klimatvänlig napp som är designad, tillverkad och förpackad i Sverige. Nappen har en klassisk, fjärilsformad nappsköld med ventilationshål och en anatomisk sugdel. Sugdelen är tillverkad av hållbart producerat latex/naturgummi, och skölden är tillverkad av träbaserat material med 97% förnybara resurser. Napparna levereras i en förpackning av återvunnet papper tillsammans med en praktisk förvaringspåse i ekologisk bomull.

  Skogen Baby planterar ett träd för varje såld napp, eftersom skogen är kärnan deras verksamhet.

  Skogen Babys nappar finns även i större storlek samt med rund sugdel, så att du kan hitta den som passar bäst för din baby.

  Egenskaper:

  • Lämplig från nyfödd och upp till 6 månader
  • Fri från BPA
  • Material sugdel: 100% latex/naturgummi, GPSNR-märkt (Global Platform For Sustainable Natural Rubber)
  • Material nappsköld: Upp till 97% biobaserat från förnybara resurser.
  • Återvinningsbar
  • Inkluderar återanvändbar påse i ekologisk bomull
  • 1 träd planteras per såld napp, spårbart med Ecologi. 
  • Godkänd enligt säkerhetsstandarden EN-1400: 2013.

  Skötselråd: 

  Placera nappen i kokande vatten 5 minuter innan första användning. Daglig rengöring med tvål och vatten rekommenderas, alternativt så kan du sterilisera den genom att koka upp vatten i en kastrull. Placera sedan nappen i en sil, och häll det kokande vattnet över nappen. Låt torka och svalna innan användning. Rengör ej nappen i diskmaskin eller mikrovågsugn.

  Förvara nappen på en torr och ren plats när den inte används, och lämna den inte i direkt solljus eller nära en värmekälla. 

  Byt ut nappen var 4-6:e vecka, även om inga tecken på slitage eller skador finns. Inspektera nappen noggrant inför varje användning, dra i nappens sugdel i alla riktningar. 

  Material: Latex , Naturgummi
  Prissänkning %: 40 %
  Åldersrekommendation: 0-6 mån
  Tillverkningsland: Sverige
 • Skogen Baby
 • Skogen Baby
  Skogen Baby I en värld där det föds fler barn än någonsin och konsumtion ökar konstant vill Skogen Baby hjälpa till att minska användandet av plast och produkter tillverkade av fossila bränslen (så gott de kan) genom deras hållbara och plastfria produkter. De jobbar konstant för att produkterna ska ha så liten negativ påverkan på miljön som möjligt genom hållbara material, processer, transporter, återvinning och användandet av restprodukter från andra branscher. Skogen Babys produkter genomsyras skandinavisk design som är estetiskt tilltalande. Skogen Baby ger ett tydligt budskap - de och deras kunder investerar i vår framtid, en napp i taget!
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Skogen Baby Napp 2-Pack Bok Anatomisk 0-6 mån

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Skogen Baby Napp 2-Pack Bok Anatomisk 0-6 mån

Svensktillverkad napp i förnybart och återvinningsbart material!

Nappen har anatomisk sugdel, fjärilsformad nappsköld och kan användas från nyfödd och upp till ca 6 månader.

Skogen Baby Napp 2-Pack Bok Anatomisk 0-6 mån179 kr / 107 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.