Sophie La Girafe Originalet i gruppen Leksaker / Babyleksaker / Bitleksaker hos Bonti (616324)
 • Produktbeskrivning
 • Sophie La Girafe Originalet


  Sophie La Girafe Originalet, Sophie the giraffe, Giraffen Sophie eller Sophie La Girafe, kärt barn har många namn! Sophie La Girafe Originalet är vår mest sålda leksak.

  Sophie är tillverkad av 100% naturliga material. Hon tillverkas i orten Rumilly i Haute-Savoie (franska alperna) och målas för hand vilket gör varje Giraff Sophie unik! Naturligtvis har hon varken BPA, phthalate eller PVC i sig.

  Tvättråd: Låt ej vatten komma in i själva pipstycket då detta kan göra att den kan sluta att fungera. Tvättas lämpligast med tvål och fuktig trasa.

  Stimulerar alla fem sinnen:

  • Syn: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophies kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet. Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte.
  • Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel och hjälper barnet förstå länken mellan orsak och verkan.
  • Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på (öron, horn, ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. Gjord av 100% naturligt gummi och matfärg.
  • Känsel: Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små händer. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa. Hon är väldigt mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt.
  • Lukt: Den enda doften är naturligt gummi (från Heveaträdet). Den unika doften gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker.

   

  Specifikationer

 • Sophie La girafe
 • Sophie La girafe
  Sophie La girafe Sophie la Girafe är originalet som funnits sedan 1961. Den lilla giraffen föddes i Frankrike, den 25 maj 1961 på Heliga Sophies dag och fick därför namnet Sophie. På den tiden föreställde de flesta leksakerna nästan alltid lant- eller husdjur. Det var därför Monsieur Rampeau kom på idén att utforma en giraff i stället. Detta exotiska djur var det första i sitt slag på marknaden. Storleken och formen var idealisk för barnens små händer att hålla i och Sophie blev en omedelbar succé! Idag har över 50 miljoner giraffer fått nya hem hos barn i fler än 50 olika länder, och kollektionen har under åren utvecklats till att innehålla ett komplett soriment av produkter för barn och baby.
 • Köp ofta tillsammans

Sophie La Girafe Originalet

Sophie La Girafe Originalet - Vår mest sålda leksak! Originalet som funnits sedan 1961. från Den lilla giraffen föddes den 25 maj 1961 på Helige Sophies dag och fick därför namnet Sophie.

På den tiden föreställde de enda leksakerna som fanns alltid lant- eller husdjur. Det var därför Monsieur RAMPEAU från Frankrike kom på idén att utforma en giraff i stället. Detta exotiska djur var den första på marknaden. Storleken och formen var idealisk för barnens små händer att hålla i. Sophie blev en omedelbar succé.
Sophie är gjord av naturgummi och är självklart helt fri från BPA, ftalater och PVC.

Hon är handmålad med kemikaliefri, ätbar färg. Sophie är en säker vän för ditt barn och passar även nyfödda. Underbara Sophie piper glatt när man trycker på hennes mage. Leksakens ben, horn och öron känns behagliga i barnets lilla mun, speciellt under den tiden barnets tänder utvecklas.

 

Finns även i följande varianter

Sophie La Girafe Originalet So Pure
298 kr
Sophie La Girafe Originalet249 kr

Tillval


Antal: 
249 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 20 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 35 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in