20
Stokke Flexi Bath Badbalja Bundle Heat Sensitive Transparent Green i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sköta hos Bonti (2025911)
 • Produktbeskrivning
 • Smidig badbalja som tar minimal plats

  Stokke Flexi Bath Badbalja Bundle Heat Sensitive Transparent Green är en ihopvikbar badbalja som passar för barn från nyfödd med badstödet Stokke Flexi Bath Newborn Support, och upp till ca 4 år. Perfekt för det lilla badrummet då det tar minimal plats när det inte används!

  Den platsbesparande designen gör Flexi Bath enkel att förvara och praktisk att använda både hemma och på resan, vilket uppmuntrar till fler mysiga badstunder tillsammans. För extra säkerhet har baljan halkskydd i botten och en ventil med värmekänslig badkarspropp för enkel tömning.

  Den värmekänsliga badkarsproppen ändrar färg, så att du får en visuell indikation på vattentemperaturen och ser när den behöver kontrolleras. Vänligen observera att badkarsproppen inte är en termometer. För att säkerställa ett skönt och säkert bad för ditt barn måste du alltid dubbelkontrollera vattentemperaturen med handen. Om du är tveksam – använd en pålitlig termometer för att mäta temperaturen exakt.

  Flexibath är även ett smart resetillbehör, lätt att packa med och tar liten plats i packningen.

  Egenskaper:

  • Kan användas från nyfödd och upp till ca 4 år
  • Badstöd för nyfödda för extra trygghet och komfort
  • Hopfällbar för enkel transport och utrymmesbesparande förvaring
  • Låg vikt men ändå robust
  • Med halkskydd i botten och en värmekänslig badkarspropp för extra säkerhet
  • Lätt att tömma

  Teknisk information:

  • Mått (L x H x B) 64 x 24 x 34 cm i överkant, 56 x 24 x 24 i underkant

    

  Material: Plast
  Mått BxLxH: Badbalja 34 x 64 x 24 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-4 år
  Vikt: 1.292 kg
 • Stokke
 • Stokke
  Stokke

  Stokke AS grundades redan 1932 på den norska västkusten och tillverkade och designade då högkvalitativa möbler. Det var inte förrän 40 år senare den nyskapande och ikoniska Stokke Tripp Trapp såg dagens ljus. Från 1972 till idag har Stokke sålt över 12 miljoner Tripp Trapp-stolar världen över, och vi har väl alla vid något tillfälle suttit på en sådan. 1999 lanserades Sleepi-kollektionen, 2003 kom Stokkes första barnvagnsmodell Xplory och sedan 2006 har Stokke valt att endast fokusera på produkter för barn. 

  Stokkes produkter kännetecknas av stark och tidlös design i kombination med kvalitet som håller i generationer.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Stokke Flexi Bath Badbalja Bundle Heat Sensitive Transparent Green

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Stokke Flexi Bath Badbalja Bundle Heat Sensitive Transparent Green

Stokke Flexi Bath Bundle är en ihopvikbar badbalja med värmekänslig badkarspropp som passar för barn från nyfödd med det medföljande badstödet Stokke Flexi Bath Newborn Support, och upp till ca 4 år. Perfekt för det lilla badrummet då det tar minimal plats när det inte används!

Flexi Bath är även ett smart resetillbehör, lätt att packa med och tar liten plats i packningen. Tillverkat av kemikaliefritt material utan ftalater och BPA.

Stokke Flexi Bath Badbalja Bundle Heat Sensitive Transparent Green679 kr / 543 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.