Stokke Steps Black/Black Paketpris i gruppen Möbler och inredning / Matstolar och tillbehör / Stokke Steps hos Bonti (STOPAK8)
 • Produktbeskrivning
 • Stokke Steps med baby set och bricka

  Stokke Steps Black/Black Grey Paketpris inkluderar en Stokke Steps Matstol Black/Black och de praktiska tillbehören Baby set och bricka i matchande färg. Med Stokke Steps Baby set kan du använda stolen från 6 månader (eller så snart ditt barn kan sitta stadigt på egen hand). 

  Stokke Steps Matstol

  Stokke Steps Matstol Black/Black har utvecklats tillsammans med aktiva och självständiga små bebisar i åtanke, med rätt stöd och komfort i de justerbara funktionerna. Stokke Steps är en modern matstol med full bekvämlighet som möjliggör att ditt barn kan sitta med vid måltiderna. Passar från nyfödd (med Stokke Steps Bouncer, säljs separat).

  Egenskaper:

  • Ditt barn kan sitta bekvämt vid matbordet och ta del av familjemåltiderna
  • Den rundade och rymliga sitsen och ryggen skapar ett optimalt ergonomiskt stöd
  • Fotstödet är justerbart och monteras utan verktyg, så ditt barn kan klättra i och ur barnstolen själv
  • Modern skandinavisk design

  Stokke Steps Baby set

  Stokke Steps Baby Set Black används i kombination med matstolen Steps för att det yngre barnet ska kunna sitta säkert och bekvämt. När barnet kan sitta upprätt utan stöd (vid ca 6 mån ålder) är det enkelt att fästa ditt Baby Set vid stolen och därmed få en flexibel och bekväm barnstol. Sitsen är ergonomiskt utformad och kan justeras i höjdled. För ditt lilla barns säkerhet finns en fem-punktssele inkluderad i sitsen.

  Stokke Steps Bricka

  Stokke Steps Baby Set Tray är ett smart tillbehör till din Steps matstol. Den stora brickan ger barnet en egen plats att äta och leka vid. Genom att sätta på eller avlägsna brickan kan barnstolen anpassas till barnets behov och den släta ytan gör den lätt att rengöra. Tillverkad i tålig plast. Rengöres med våt trasa, ej maskindisk.

   

  Material: Plast , Trä
  Mått BxLxH: Stol 43x61x71 cm
  Produkttyp (Matstolar och tillbehör): Steps stol
  Vikt: Stol 4.6 kg

  Specifikationer

 • Stokke
 • Stokke
  Stokke

  Stokke AS grundades redan 1932 på den norska västkusten och tillverkade och designade då högkvalitativa möbler. Det var inte förrän 40 år senare den nyskapande och ikoniska Stokke Tripp Trapp såg dagens ljus. Från 1972 till idag har Stokke sålt över 12 miljoner Tripp Trapp-stolar världen över, och vi har väl alla vid något tillfälle suttit på en sådan. 1999 lanserades Sleepi-kollektionen, 2003 kom Stokkes första barnvagnsmodell Xplory och sedan 2006 har Stokke valt att endast fokusera på produkter för barn. 

  Stokkes produkter kännetecknas av stark och tidlös design i kombination med kvalitet som håller i generationer.

 • Köp ofta tillsammans

Stokke Steps Black/Black Paketpris

Stokke Steps har utvecklats tillsammans med aktiva och självständiga små bebisar i åtanke, med rätt stöd och komfort i de justerbara funktionerna. Stokke Steps är en modern matstol med full bekvämlighet som möjliggör att ditt barn kan sitta med vid måltiderna. Passar från nyfödd (med bouncer, säljs separat).

I det här paketet får du med de praktiska tillbehören baby set och bricka, så att du kan använda stolen från 6 månader.

Om du köper alla delar var för sig är ordinarie pris totalt 3 663 kr. 

 

Stokke Steps Black/Black Paketpris3480 kr

Steps Matstol

Stokke Steps Matstol Black/Black
Stokke Steps Matstol Black/Black
info

Steps Baby set

Stokke Steps Baby Set Black
Stokke Steps Baby Set Black
info

Steps Bricka

Stokke Steps Baby Set Tray Bricka Black
Stokke Steps Baby Set Tray Bricka Black
info

Tillval


space
Steps Matstol:

space
Steps Baby set:

space
Steps Bricka:

space
Antal:

3480 kr
Beställ nu
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in