• Produktbeskrivning
 • Stuckies Strumpor Ull Pebble

  Stuckies Strumpor Ull Pebble är lyxiga barnstrumpor som sitter kvar på fötterna - oavsett om barnet drar, sparkar eller kryper! Strumpornas ullmaterial kan reglera värme efter kroppstemperatur - när du är kall värmer de och när du är varm luftar de. De kan även transportera ut fukt genom sina fibrer så fötterna hålls torra och sköna.

  Stuckies Strumpor har elastiska band runt både hålfoten och på själva strumpskaftet. På insidan har strumporna innovativa prickar av 100% silikon vilket gör dem unika och hjälper till att hålla dem på plats i alla lägen.


  Material:

  80% ull, 17% polyamide och 3% elastan. Alla storlekar utom 0-6 mån har halkskydd under foten i 100% silikon.

   

  Material: Elastan, Polyamid, Silikon, Ull
  Märkning: OEKO-TEX

  Specifikationer

 • Stuckies
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Stuckies Strumpor Ull Pebble

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Stuckies Strumpor Ull Pebble

Stuckies Ullstrumpor är lyxiga barnstrumpor som sitter kvar på fötterna - oavsett om barnet drar, sparkar eller kryper! Strumpornas ullmaterial kan reglera värme efter kroppstemperatur - när du är kall värmer de och när du är varm luftar de. De kan även transportera ut fukt genom sina fibrer så fötterna hålls torra och sköna.

Stuckies Strumpor har elastiska band runt både hålfoten och på själva strumpskaftet. På insidan har strumporna innovativa prickar av 100% silikon vilket gör dem unika och hjälper till att hålla dem på plats i alla lägen.

Strumporna är certifierade enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®.

 

Finns även i följande varianter

Stuckies Strumpor Ull Haze
129 kr
Stuckies Strumpor Ull Ash
129 kr
Stuckies Strumpor Ull Pebble

Tillval


Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager
0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in