Summerville Eko Örngott till spjälsäng Satin Vit i gruppen Babytillbehör / Sova / Örngott hos Bonti (15513)
 • Produktbeskrivning
 • Summerville Eko Örngott till spjälsäng Satin Vit

  Summerville örngott eko vit satin till spjälsäng  
  är ett klassiskt vitt örngott tillverkat av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomullssatin. Helt fritt från hälsoskadliga ämnen, det allra bästa för barnets hud. Svensk design, tillverkade i Indien. 38 x 55 cm (standard till spjälsäng).

  Summerville är alltid ekologiskt. Ur miljö- och hälsoperspektiv är ekologiskt alltid att föredra, inte minst i produkter för barn. Bomullen kommer från certifierade ekologiska bomullsodlare som får rättvist betalt och kan leva på sin lön. Kring den ekologiska bomullsodlingen råder en bra miljö, inga bekämpningsmedel är tillåtna, vattenkvaliteten skyddas och jorderosion förhindras. Av den ekologiska bomullen görs tyg enligt GOTS och Öko-Tex 100 standard. Av det ekologiska bomullstyget sys bäddset, badcaper och filtar av utbildade skräddare som får rättvist betalt och som har en bra arbetsmiljö i ljusa, frächa lokaler.

  Slutligen, produkter av bästa kvalitet som inte har varit i kontakt med kemikalier och därför är snälla mot barnets hud. Produkter som vi är stolta över och hoppas att du ska tycka mycket om.

  Alla Summervilles produkter är designade i Sverige och tillverkade i Indien.

  Att köpa en kvalitetsprodukt till dig själv och ditt barn eller som present till någon du tycker om ska kännas lustfyllt. Därför kommer många av Summerville produkter i presentförpackningar och med fina band runt.

  10 skäl till att välja ekologiska textilprodukter:

   1. Inga hälsoskadliga ämnen på och intill ditt barn.

   1. Det minskar användningen av bekämpningsmedel.

   1. Det skyddar lantarbetare.

   1. Det skyddar vattenkvalitet.

   1. Det förhindrar jorderosion.

   1. Det ger ett mer hållbart och finare tyg.

   1. Det sparar pengar eftersom hållbarheten är mycket längre.

   1. Det känns fantastiskt inifrån och ut.

   1. Du stödjer en verklig ekonomi baserad på rättvisa handelsrelationer.

   1. Du stödjer en sundare miljö.


  Visste du förresten att konventionellt producerad bomull håller i 10-20 tvättar innan det börjar brytas ner. Ekologisk bomull varar cirka 100 tvättar eller mer innan den börjar brytas ner.

  Specifikationer

 • Summerville
 • Summerville
  Summerville
  Summerville organic är ett svenskt märke grundat 2012. Deras mål är att erbjuda högkvalitativa, ekologiska babyprodukter, det bästa för din baby. Summerville organic saknade ekologiska textilprodukter med fin design för de minsta barnen på markanden. I Roslagen, där havet möter det vackra landskapet, föddes Summerville. Namnet Summerville kommer av platsen där de verkar. En lantlig idyll vid havet, en riktig semesterpärla dit storstadsborna vallfärdar till sina fritidshus när vårsolens första strålar kikar fram. En plats där barnen leker barfota i gräset, simmar i sjöar och hav, ser djur och riktigt lantbruk. Det här är också en plats där föräldrar hittar lugn och rekreation under några härliga veckor varje sommar. Det är ett Summerville - året om.
 • Köp ofta tillsammans

Summerville Eko Örngott till spjälsäng Satin Vit

Summerville örngott eko vit satin till spjälsäng  är ett klassiskt vitt örngott tillverkat av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomullssatin. Helt fritt från hälsoskadliga ämnen, det allra bästa för barnets hud. Svensk design, tillverkade i Indien. 38 x 55 cm (standard till spjälsäng).
Summerville Eko Örngott till spjälsäng Satin Vit129 kr

Tillval


Antal: 
129 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 2 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 4 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 11 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in