20
Teddykompaniet Diinglisar Badkarsmatta i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sköta hos Bonti (20210949)
 • Produktbeskrivning
 • Teddykompaniet Diinglisar Badkarsmatta

  Teddykompaniet Diinglisar Badkarsmatta är en mjuk och färgglad badmatta med härligt Diinglismotiv. Några av djuren i den populära Diinglis-kollektionen svarar för badglädjen. För säkerheten svarar den halksäkra ytan och de många sugkopparna.

  Fri från BPA, kadmium och ftalater. Godkänd enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa och märkt enligt EN71.

   

  Mått BxLxH: 70x38 cm
  Prissänkning %: 20 %
 • Teddykompaniet
 • Teddykompaniet
  Teddykompaniet

  För 25 år sedan började idén med mjuka djur att gro i bakhuvudet hos Raili Norling. Raili ringde dottern Anna och sa ”Vi ska göra nallar! Kom hit!”. Kort därefter åkte Raili och Anna på sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, och det var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Sedan ett par år tillbaka samarbetar Teddykompaniet med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Teddykompaniet Diinglisar Badkarsmatta

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Teddykompaniet Diinglisar Badkarsmatta

Nu följer Diinglisarna med dig även till badrummet. Denna mjuka och färgglada badmatta med härligt Diinglismotiv där några av djuren i Diinglis-kollektionen svarar för badglädjen. För säkerheten svarar den halksäkra ytan och de många sugkopparna.

Fri från BPA, kadmium och ftalater. Godkänd enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa och märkt enligt EN71.

 

Teddykompaniet Diinglisar Badkarsmatta199 kr / 159 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.