Troll Lux Skötbord Vit i gruppen Babytillbehör / Sköta / Skötbord hos Bonti (999050512)
 • Produktbeskrivning
 • Troll Lux Skötbord Vit

  Troll Skötbord Lux Vit är ett praktiskt och snyggt skötbord i vitlackad björk, med mjuka former och extra höga kanter runt sargen. Fyra vita låsbara hjul medföljer. Montera dessa och det är enkelt att rulla bordet fram och tillbaka vid behov. För förvaring av blöjor, tvättlappar och kläder finns en låda och två öppna hyllor.

  Troll har höga kvalitetskrav och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar. Färg, lack och lim är vattenbaserade, miljövänliga och svensktillverkade. Möblerna tillverkas av MDF och solid björk från norra Europa. Samtliga möbler från Troll testas i ett flertal testinstitut för att klara såväl europeisk som amerikansk standard. Troll tar ansvar för miljön och återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna. Det finns också ett återvinningssystem för färg och lim.


  Egenskaper:

  • Extra höga kanter gör skötbordet tryggt och säkert
  • Låsbara hjul ger flexibel användning
  • Bra plats för förvaring
  • Material: Björk / MDF
  • Med hjulen monterade sitter lägsta hyllan 23 cm upp och högsta hyllan 49.5 cm upp
  • Skötsel: Torka med en fuktig trasa. Undvik starka rengöringsmedel eller slipmedel

   

  Material: Trä
  Maxvikt barn: 15 kg
  Mått BxLxH: 60.5x78x95-101 cm , Skötdel 55x75.5 cm
 • Troll
 • Troll
  Troll
  Troll är ett svenskt varumärke som tillverkar sina produkter i Litauen, med produktdesign i Sverige. Möblerna har en tydlig skandinavisk design, men Troll lägger även stor vikt vid säkerheten genom att sätta höga kvalitetskrav med full kontroll över hela produktionskedjan. Färg, lack och lim är alltid vattenbaserat, miljövänligt och tillverkas i Sverige. Troll tar ett stort miljöansvar genom att ta tillvara på spillmaterial som återvinns i andra delar i företaget, exempelvis genom att värma fabriken. Det finns även ett välutvecklat återvinningssystem för färg och lim. Samtliga möbler från Troll testas i ett flera testinstitut för att klara såväl europeisk som amerikansk standard.

  I vårt sortiment hittar du spjälsängar, bedside cribs, skötbord, säkerhetsgrind samt matstol. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Troll Lux Skötbord Vit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Troll Lux Skötbord Vit

Troll Lux Skötbord Vit2499 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

Troll Oslo Bedside Crib VitBild saknas
Lägg i varukorg
2799 kr

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.