50
Twistshake Flaskställ i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (20210551)
 • Produktbeskrivning
 • Twistshake Flaskställ

  Twistshake Flaskställ kommer i en modern design i svart och vitt och blir ett snyggt och iögonfallande inslag i alla typer av hem. Det är lätt att hantera och den skyddande bottenplattan hindrar vattnet från att rinna ut, vilket gör att det kan ställas direkt på bänkskivan i köket utan att skapa fula fläckar eller tråkiga fuktskador.

  Detta diskställ passar perfekt för dina nappflaskor, pipmuggar och behållare från Twistshake och har en smart utformning som gör det enkelt att placera upp till hela 8 flaskor på tork. Det är självklart tillverkat av kvalitativa material utan vare sig BPA, BPS eller BPF för att vara helt säkert både för dig och ditt barn.

  Diskställets ovala botten är designad med ett djup och lite högre kanter för att hålla vattnet på plats och se till att det håller sig rent och snyggt i köket. Att vattnet samlas i plattan gör att du enkelt kan hälla ut det i diskhon så fort flaskorna har runnit av och är torra.

  Armarna är smala och böjda, vilket gör det otroligt smidigt att hänga på flaskorna, muggarna och deras tillhörande delar bredvid varandra för snabb torkning mellan dagens olika matstunder. De går dessutom att ta av från bottenplattan för att göra samtliga delar av diskstället enkla att hålla rena och fräscha.

  Detta är en perfekt produkt för dig som vill att städningen ska gå snabbt och enkelt och som hellre vill lägga din tid på lek och härliga stunder tillsammans med familjen!


  Egenskaper:

  • BPA-fri – säker för ditt barn och trygg för dig
  • Rymmer upp till 8 flaskor
  • Hygienisk och tar liten plats
  • Modern design

   

  Material: Plast
  Prissänkning %: 50 %
 • Twistshake
 • Twistshake

  Twistshake är ett svenskt företag som strävar efter att framställa produkter som är lätta och säkra att använda, men som också är visuellt tilltalande.
  Twistshake har vunnit flertalet utmärkelser gällande design och funktion, och i deras breda sortiment hittar du allt från nappflaskor och smarta mattillbehör till barnvagnar!

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Twistshake Flaskställ

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Twistshake Flaskställ

Twistshakes egendesignade diskställ för flaskor och muggar gör det enkelt att hålla rent och snyggt i köket mellan måltiderna.

Flaskställets moderna design har plats för upp till 8 flaskor och är helt fritt från BPA.

 

Twistshake Flaskställ349 kr / 175 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.