Voksi

Voksi grundades för mer än 30 år sedan med en praktisk slutprodukt i hög kvalitet designad för att göra livet för både barnen och dess föräldrar mer praktiskt och mer komfortabelt.

I Voksi’s värld är design en viktig del, produkterna är designade för att vara praktiska och användarvänliga, men såklart med en utmärk design. Under Voksi’s 30-åriga historia har många produkter uppstått genom en idé samt med hjälp av nål och tråd. De är mycket stolta över de många eleganta, praktiska och genomtänkta lösningar och detaljer som Voksi’s produkter erbjuder. Voksi kräver även toppkvalitet i allt de gör – från minsta napp till den mest avancerade åkpåsen. 
Filtrera Dölj filter
Filter
Produkttyp barnvagnstillbehör
Pris
Färg
Visa Produkter ()
Visar 1-2 av 2 artiklar

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.