Joolz Day

Joolz Day5 är enkel att använda med bara en hand, vare sig du ska fälla sittdelen, öppna säkerhetsbygeln eller när du strosar runt på stan. Joolz Day5 har en ombonad liggdel för din nyfödda (ca 0-6 mån, max 9 kg) och en sittdel med fullt liggläge som ger ditt barn en bekväm åktur ända upp till ca 4 års ålder (max 22 kg).

Du köper Joolz Day5 som en komplett duovagn med chassi, hjul, ligg- och sittdel. Vill du, kan du köpa till adapters till babyskydd så har du ett smidigt Travel system. Precis som sin föregångare har Day5 en hög sittdel vilket för dig närmare ditt barn. När ni är ute kan du enkelt dra fram vagnen till bordet och behöver därför ingen separat matstol. Sittdelen har tre fasta lutningslägen ner till fullt liggläge som du enkelt reglerar med en hand. De vadderade sidoskydden ger ditt barn en skön åktur och fempunktsselen gör att hen alltid sitter säkert. 

Handtaget är av teleskopmodell så att Day5 blir skön att köra oavsett din längd, och i högsta läget är det hela 113 cm högt så att även den som har långa ben får gott om gångutrymme. Varukorgen har fått en ny design som gör att den kan lastas med hela 10 kg, vilket gör den rymligare och dessutom ännu lättare att komma åt jämfört med tidigare modeller av Joolz Day.
Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
Pris
Visa Produkter ()
Visar 1-6 av 6 artiklar

Joolz Day5 väger endast 12 kg med sittdel (12,5 kg med liggdel), vilket gör den lätt att ta med på alla era resor. Den är enkel att fälla ihop och det praktiska transportlåset ser till att barnvagnens chassi stannar i hopfällt läge när du bär den. Du kan fälla ihop barnvagnen med sittdelen på och förvara den upprätt stående i hopfällt läge, vilket spar plats i hallen.  

Den mjuka fjädringen på alla fyra hjul gör alla promenader bekväma både för dig som förälder och för ditt barn, och det höga läget på sitt- och liggdel gör att du alltid har nära till ditt barn. Fotbromsen låses och låses upp med ett tryck, och du ser tydligt vilket läge bromsen är i tack vare den visuella indikatorn. I chassit finns även plats för LED-belysning (säljs separat) som ser till att ni syns på promenaderna när det är mörkt ute. 

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.